toggiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Sensible, 29 Mayıs 2005 16:06 tarihinde demiş ki: Gene mi balinalar saldırmış?... =) valla sadece kablo gittiğine göre balinalar değildir herelde.[signature][hline]Düm teka düm tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Ya Çok sinir bozucu bi durum .. Msn e giriyorum Tam Mesaj yazıcam Arkadaşıma Bi anda Kopuyorum :( .. Ve Sırf Kabloda sorun var ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen; Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''C/?'' Uzak bir Diyarın,Bilinmeyen Bir Zamanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leon_Jade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 cable cikis hatlari patladi sanirim ?[signature][hline]Avensis Uo Shard/Admin Toxic Ultima-Strike.COM/Admin [WJD]-Sexy *Ayda 180$ ve ustu bi miktar kazanmak Istiyorsan Ibux'a Buyur...* *Ayda En Az 24$ Kazanmak Istiyorsan Netbux'a Buyur...* Sadece Uye Ol 25 $ Kazan Detayli Bilgiyi Pm Atarak Ogrenebilirsin... Durma Sende Para Kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 evet bencede bir sorun var. yurt dışındaki siteler açılırken hafif yavaş açılıyor. msn'de kopup duruyor.[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..| orc_lord/phoenix (day:255/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bende aramistim birkac saat once, "Izmir'de sorun var, ekipler calisiyor." dediler. Yanliz birkac arkadasin da dedigi gibi bu yeni degil baya onceden beri var araliklarla gidip gelme olayi. Umarin biran once duzelir.[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Bendede messenger sapitti yahu.[signature][hline]Sentenel Ultima Online Shard, Developer & Admin Sentenel Web Page Bahtiyar, 10.07.1997 a.k.a Vikont De'valmont Gel gor beni, gor icerde, bak ne haldeyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: Crane, 29 Mayıs 2005 16:59 tarihinde demiş ki: Bende aramistim birkac saat once, "Izmir'de sorun var, ekipler calisiyor." dediler. Yanliz birkac arkadasin da dedigi gibi bu yeni degil baya onceden beri var araliklarla gidip gelme olayi. Umarin biran once duzelir. Sorun sadece İzmir'de değil. Ben İstanbul'dayım bende de var problem.[signature][hline]Düm teka düm tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya bu yurtdışını da çıkışını da yiyecem, yiter yau![signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggiee Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ya harbi yeter artık msn e girmek istiyorum yaaa....[signature][hline]Düm teka düm tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 uff fistanın aklına uydum msni sild,im simdi patch yapmaya calsıyo :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdc_paris Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Hong-Kong'ta 1Gb bağlantının 250$ aylık olduğunu biliyormuydunuz?[signature][hline]Unutmayınki Ultima Online '' Sadece '' bir oyundur ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 düzeldi yurtdışı istanbulda istanbulda deilse bile bende düzgün :D[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben iPod fonuna yardımda bulunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 said: sdc_paris, 29 Mayıs 2005 20:44 tarihinde demiş ki: Hong-Kong'ta 1Gb bağlantının 250$ aylık olduğunu biliyormuydunuz? ohha[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Soldat: [Fire] BlaCKDaGGeR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar