Durlag Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya eskiden 80lerde mi 90 larda mi hatirlamiyorum tam HBB de yayinlanan bi cizgiflim vardi. Bi cocuk taştan dev mi samuray yada şovalye kılıklı bi cisme giriyodu düşmanlarla kapışıyodu fln .. Benim hatırladıklarım bu kadar ha bide dev dinazor vs vs gibi kanlı canlı cisimlerle kapışıyodu hatta benim ilk ortadan ikiye kanlar fışkırarak yarılma gördügüm cizgi filmdir :) Hatırlarsaniz adini süper olur şimdiden teşekkürler :))[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheKing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 çok açık anlatmıssın hatırlamamak mümkün değil..:)[signature][hline]Olmaman gereken bir dünyada olmayan bir dünyanın hayalini kurma... kahramanlık ne tek başına bir yükseliştir. nede yıldızlar gibi parlayıp sönmek. kahramanlık; ileri atılmak ve bir daha dönmemektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 adam cokda ıyı annatmıs hatırlamıyorsa ansıl anlatıcakkı en azından su arabalaı tırlı oyundakı son bolumu nasıl gecıcem geyıgınden ıyıdır :P[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar