Ivor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ewet ben kasadan almayı dusunuom gusel se alcam 460 olanından guc kaynagı fanları fln kalıteli mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 gercek 460 watt degil ve fanlari cok ses cikartir(ozellikle ondeki )[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende bu kasa var, oncelikle öndeki fan ses cıkartmıyor, zira önde fan yok. onde sadece pervane var, o pervane arkadaki 120mmlik fanın cekim gücü ile dönüyor. kasa iç yapı olarak geniş, goruntusu cok güzel, fan seside yok denecek kadar az. powersupplydaki fan ses yaıyor aslında ama ilerde onu degiştirebilirsin illa o powersupplyı kullanacan diye bişi yok. onun dışındaki fanlar geniş ve gürültü yapmıyor pek. overall olarak degerlendirirsem, gayet güzel kasa, goruntusu için bile alınır. yan trarafı seffaf kasa icini gorebiliyorsun, mavi ışıklandırma var, fan ayarları sol ön panelden rahatlıkla ayarlanabiliyor. kullanıcı olarak tavsiye ederim. [Bu mesaj karakedi tarafından 14 Haziran 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 o kasanın fiyatı ne kadar?birde mümkünse kasanın özellklerini ve resmini gösteren bir link koyabilir misin?[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=92256&page=2 adresinde resminide koymustum, acıklamasınıda yapmıstım ilk aldıgım günler :) ekimde almışım bu arada, zaman bayaahızlı geciyor be. sanki dün gibi. eve gidim de kıymetli kasamı seveyim bir. notebook aldıgımdam beri sadece rome total war oynamak icin acıyorum aslında desktop makineyi.[signature][hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... Web Site(ler)mizin Tarihçesi Never argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 teşekkürler , güzel kasaymış =)[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sordm sorusturdum guc kaynağının kotu ve gercek olmadıgını duydum. bu yuzden su kasaya yoneldim fikirlerinizi bekliom. Foxconn TP-544 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar