Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ya benim komiime giden herkes normal bişeler yazarken adamın hödö diye ortaya çıkması sonraki zavallıcığında olaydan habersiz msj atması[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bence daha bombaso Hespi_Manager nickli arkadaşın yazdığı şey[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Recavüzcü HAHAHAHHA ayyyy HAHAHAHHA[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 nick deistirme tekrar acilsin nickimi napcagimi buldum... recavüzcü raistin :P[signature][hline][ quote ][b]Rewendor, 31 Mayıs 2005 17:07 tarihinde demiş ki: Reddedilmemek için altın cümle: "Biliyorum; sen güneşsin, etrafında çok gezegen var. Ama sen de biliyorsun ki bir tek ben dünyayım, bir bende hayat var." [ /quote ][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Akıllara zarar.Recavüzcüymüş hıh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar