vimpir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Cok yetenekli ozellikle sesi muhtesem guzel olan bir arkadasim var bu ise nasil baslanilcagini, nereye basvurucagini filan bilmiyor bende size danisiyim dedim bilgisi, tecrubesi olan varmi aranizda?[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 dj disk jokey demek degil mi? bu da muzik ile ilgili degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 afedersiniz yanlis yazmisin Radyo WJ olucak[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=120438 bende yakında başlamayı düşünüyorum. bir joker var bir de bilgi.. ama bilgi ye gitsin mutlaka.. ayrıca alet edevat almadan kesinlikle başlamasın, pratik yapmadıktan boşuna gider parası.. bilgide arkın allen* ders veriyomuş oyle duydum bi kaç yerden. Ama en son kur programında başka bir hoca vardı. Bilgide sitesinde göreceğin hoca şu an joker de ders vermeyte başladı sanırım.. EDIT : eh ne diyim sana be.. neyse kalsın arama yapanlar yararlanır.. [signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** [Bu mesaj MartinLGore tarafından 14 Haziran 2005 14:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 radyo kurup şarkımı söylemeyi planlıyo...sesi çok güzel demişsinde...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadasim ses tonundan bahsediyorum radyo wj olmak istiyor olay bu[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar