hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 arkadaslar dikkat ettiysenz bi şarkı calıo ilk okan bayulgen geldignde daha sonrada calıolar hatta ayı die fln baırıo okan b. neyse o şarkının girişini judas priestin bi şarkısına benzettim acaba bilen fln varmı pl$ yardım...[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
Berk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 eski teması squirrel nut zippers - hell di
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 doğrdur işallah :)[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 iron maiden - the trooper ı çalıyorlar bazen, belki ondan bahsediosundur.[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum
hellspe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 buldum :) breaking law :)[signature][hline][b]Velvet Revolver Türkiye'ye Gelsin Rock City [b]Slash Online The Metallica Club Of Turkey Almora Sevenler Buraya
anil_selam Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bazende accept - metal heart çalıyodu emin değilim ama[signature][hline]@+Le'PhAnTom+@ N ¡G™ä ÂÆ©® E@╦U®£
Einherjer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Judas Priest - Breaking the Law[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Öne çıkan mesajlar