berqe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Herşeyi denedim hard diskden yüklemeye çalıştım güvenli kip de yükleme çalıştım ram in tekini çıkartıkp denedim ve yine olmadı. Önceleri hep ilk cd de terrain.mpq da takılırda bi arada 2. cd de terrain mpq da takıldı. Hala sorunun ne olduğunu bilmiyorum ve hala wow oynayamıyorum lütfen yardım :([signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cd arızalı olabilirmi ? yada oyun orjinal mi ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 41 - Human - Mage - Mayweda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cd arızalı değil doom 3 half life 2 splinter cell chaos teory oyunları hepsi şu an yüklü bilgisayarda ve sorunsuz çalışıyor ayrıca bilgisayar yepyeni 2 haftalık (HIS RADEON ICEQ 256 MB - Intel CPU 3.80 GHZ ve 2,00 GB Ram ) oyunda orjinal sorun olamaz eski bilgisayarima yükledim ve onda çok rahat oynadım.[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 cdrom'da sorun vardir belkide.. orjinal oyunu kabul etmiyodur :P[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 14 Haziran 2005 10:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bu yüklediğim oyunların hepsi orjinal di cd rom da sorun olamaz[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Belki o oyunları yükledikten sonra problem olmuştur cd-romda. Eski cd-rom'unu yenisiyle değiştirip yüklemeye çalışmanı tavsiye ederim. Yada oyunu p2p tarzı programlarla indirip iso dosyasını winrarla açarak yüklemeye çalış.[signature][hline] Go! Godon Onerous gencfenerbahceliler.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar