kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Ben ve bir arkadaşım litvanyada okumak istiyoruz... acaba bu ülye hakkında bilgi edinebileceğim bir yer var mı ? yada oralara gitmiş olan varsa birşeyler söyliyebilirler mi ;? gideceğimiz şehrin adı vilnius..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Litvanyada her 8 kiza 1 erkek felen düsüyo sadece bunu biliyorum :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 e bu kadar bilgi yeter onlara :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 walla bu bilgi çok işime yardıda .. biraz daha bilgi lazım .. orada hayat şartları falan nasıl ? ev kiraları ? içki ücretleri :) ? falan ..[signature][hline] '' Herkes bir prensesi severmiş ama ; Prensesler hep prens ile evlenirmiş '' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 komünist bloktan gelen bi ülke olduğu için hayat koşulları düşüktür diye düşünüyorum. votka içersin. ya da ben bilmeden yorum yapmayayım[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar