Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Illuminati? Acaba?


Foxx

Öne çıkan mesajlar

Not: Asagida yazdigim yazi bir belgesel kitabi ( Illuminati ve tarihi) ile dini kitaplarin (gene tarihi belgelerdir) bir yorumundan ibarettir ve daha once soz konusu olan konular burda gectigi icin BILINCLI OLARAK Tarih bolumune acilmistir. Adminlerden ricam lutfen bunu kitap tanitimi zannedip edebiyat bolumune ask mesk siirleriyle ayni yere koymayalim.

Baska bir illuminati threadinin oldugununda farkindayim ama orda is geyige vurmus artik, ben daha ciddi bir tartisma pesindeyim o yuzden kitlenmek istenirse bunun yerine o kitlensin lutfen.

Yazi benim kisisel goruslerimi belirtmektedir, kesinlikle ne baska bir dine, ne bir irka, nede baska bir ulusa karsi yazilmamistir. Okunan belgelerin bir yorumudur. BU YORUM YANLIS DA OLABILIR, lütfen elestiri yaparken benim yaptigim gibi kaynak gostererek yada güzel bir uslüp ile düşüncenizi belirterek bunu yapınız. Eminim aranizda bana katilmayanlar olacaktir ama elestirinizi "palavra, hadi lan, sallama, sıkma, hayal gorme" türü 15 yasindaki cocuklarin kullandigi provoke edici laflarla süslememenizi rica ediyorum. Lutfen birbirimizin yorum ve goruslerine saygili olalim.

Bu kadar laf ve rica uzerine hala beyni basmayip geyik cevaplar atacaklar olursa da bu tur cevaplarin adminler tarafindan gosterimden kaldirilmasini rica ediyorum.
-----------------------------------------------------------

Merhabalar,
Ben gecen gune kadar illuminati masalinin! sadece bugune kadar olmus olaylari bir komplo teorisi gibi gostererek kitabini cok sattirmak isteyen insanlar tarafindan yazildigina inanirdim. Gecen gun aldim kitabi okudum, ve bugun bildigim bircok seyle bagdastigini goruyorum. Simdi bu kitap 1999-2000 gibi basilmis ve zamani 11/9 olaylarindan oncesinde geciyor. Kitapta Ic daire denen dunyanin en guc sahibi 10 kisisinin isimleri verilmis, ve soz konusu orgutlerinin alt orgutleri olan CFR (Kafir kelimesinin kisaltilmisidir), Bone and Skull tarikati ve bunlarin uyelerinden bahsedilmis.

Bana ilginc gelen yer ise, bu isimler arasinda Baba Bush, John Kerry, Clinton, Al Gore, Jacque Chirac gibi isimlerin bu tarikatlarin uyeleri olarak gecmesi. Simdi Kitap J.W.Bush secilmeden once ciktigina gore, ya J.W. Bush'un secilecegi zaten bastan belliydi o zaman (allem kullemle basa geldigini unutmayalim), kitaba gore diger aday Al Gore ise gene tarikat uyesi oldugu icin ne Bush'a karsi bir kampanya yuruttu, ne de kaybettikten sonra fazla ses cikarmadi ve bir sonraki secimde aday olmadi. (Bir oturup dusunurseniz zaten adam 4 sene once %49 oy almisti, simdi girse kesin kazanir.) Peki illuminati neden 2 maşasini birden aday olarak surdu? Bence islerini garantiye almak icin 2 ayri siniftan insani ortaya surduler. O duruma gore de en son olarak bushta karar kildilar.

Ama bush gerek gaflariyla gerek kararlariyla insanlarin antipatisini kazandi ve artik yerinin degistirilmesi gerekiyor. Amerika su anda istedigini aldi 2 ulkeyi birden isgal etti ama dunyanin tekrar amerikaya sempati duymasini saglamak icin yeni bir yuz gerekli. Bu yuzden sonraki secimi John Kerry kazanicak.

Diger bir olay ise John Kerry ve Clinton'in bu Ic Daire denilen 10 guc manyagi insanin maşaları oldugundan bahsediliyordu. Simdi 1999-2000 de yazilan bir kitabin bugun John Kerry'nin secileceginden bahsetmesi size de garip gelmiyormu? Hem gecen gun Clinton ortaya cikip John Kerry'yi destekleyin demedi mi? Size de bu garip gelmedi mi? Benim tahminimce su anda Kerry'nin kazanmasi henuz %100 degil, es kaza bush secilirse gene, orgutun cikarlarina ters dusebilir. O yuzden bu yuzdeyi %100'e cekmek icin diger uyelerin onu desteklemesi talimatini verdiler.

Burnuma pis kokular geliyor, sanki amerika zaten 10 senelik bir periyodda kimlerin secilecegini kararlastirmis gibi, oylamalar, propagandalar falan sirf goz boyamak icin, sirf gercekten secilmis gibi gosterilmek icin yapiliyor gibi geliyor bana. Dikkat ederseniz Kerry oy toplamak icin az da olsa Bush politikasini elestiriyor ama Bush hicbir sekilde Kerry'yi elestirip cevap vermiyor ona.

Simdi gelelim 9/11'e. Bircok spekulasyon ve komplo teorisi var bu konuda ama gecen gun kaptirdim kendimi bu teorilere ve ucagin carpis anini tekrar tekrar izledim, daha once fark etmedigim birsey farkettim. 2. ucak kulelere tam carptiktan sonra dumanlar arasindan bir surat cikiyor ortaya, cok dikkatli bakin onun kime veya neye benzedigini ben soylemicem siz izleyip kendiniz gorun gozlerinizle. Tesaduf mu? Belki tesaduf peki ordaki gülümsemeye ne demeli? Tamam belki bazilariniza sacma gelecek ama nedense ben bu goruntuyu gordukten sonra 9/11 olaylarinin ucunun illuminatiye dayandigina da inanmaya basladim. Ve nedense Usame Bin Laden'nin hicbir zaman bulunamayacagini cunku bu isi amerikanin kendi kendine duzenledigine inaniyorum. Ha bir goruntuyle bu kadar seye inanirmiyim, hayir tabiki ama kendime gore bildigim ve paylasamayacagim bazi seyler var, deli deyin gecin isterseniz umrumda degil.

Simdi ne olacak? Ben kendi fikrimi soyleyim. Fikirlerim tamamen kitapla bagdasmiyor am
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel kitap daha yeni bitirdim ama garip tabii insan okuyunca dusunuyor bunlar olabilir mi diye yani aslinda acaba tum dunya ruhunu seytana satmis,onun icin calisan ve kendilerini yari tanri zanneden admlar tarafindan yonetiliyor olmasi inanilmaz-bi de bu insanlar guclerini chaostan aliyorklar adamlarin tek amaci chaostan dogacak duzeni yaramak v de adamlar su anda dunya finans piyasalarinin liderleri...Inancli hrstiyanlari da yoldan cikararak onlerindeki tek engeli kaldirmaya alisiyorlar...Adam bi de bunlarin komplo olmadigini kanitlamak icin bize gercek komplonun tanimini yapiyor..Ayrica mitolojiden ve hristiyan ilahiyatindan da yararlanarak da savlarini destekliyor..Zaten yazar da taninmis bi adammis bir cok kitabi varmis bole metafizik dalna sokabilecegimiy komplo olaylari hakkinda..Bence okunmasi gereken bi kitap yaten cabuk okunuyor ben bi gunde okudum..[signature][hline]Günümüzün dünyasında
Hepsi aynı hepsi ala
İsa Musa Muhammed Buda
Neyin varsa bilmiş senin!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

inandiriciliktan son derece uzak . butun her sey tamamen yazarin varsayimlari ustune . yok bush uyesiymis yok bilmem kim uyesiymis . dunya kesinlikle civi tutmayan bir duzende hic kimse yada hic bir organizasyon dunyayi oyle gizliden gizliye yonetemez .

abd nin yeni cikardigi sahtesi yapilamaz denen dolarlar piyasa ciktigi ay kopyalandi . adamlar "lan nasil olur " diye arastirmaya basliyorlar sah zamaninda sahte ruble bassinlar diye veerdikleri son teknoloji darphane makinalari akillarina geliyor sonra . dogruda tahmin ediyorlar . simdi boyle bir dunyada bu kadar buyuk planlarin projelerin hic aksamadan yapilabilecegine inanmak cok guc bir kere . 20 kusur kisinin elinde o kadar buyuk para olabilecegine inanmak guc hadi oldu diyelim bir tane bile devlet suphelenmez mi bu kadar buyuk paralar kimindir nerden gelir . hadi diyelim dunyadaki butun devletleri bu adamlar yonetiyor milyonlarca kisi eder nasil bu kdar gizli kaliyorlar vs vs vs vs .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Foxx' un yazısında katıldığım ve katılmadığım bir çok şey var. Fakat onları yazmayacağım sadece diyeceğim şudurki;

www.masonluk.net e girmeniz ordan yazarın konuyla ilgili kitaplarını bi bedel ödemeden okumanızdır. Ayrıca "Tapınak Şovalyeleri" adlı videoyu seyretmenizi öneriyorum bu videoda sitenin içinde. Bunları yaptığınızda Dünya üzerindeki bütün paranın 9-10 kişi için çalışmasının hiç de zor bişey olmayacağını anlayacaksınız...[signature][hline]nbl
lcs

[Bu mesaj nQx tarafından 15 Ağustos 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj nQx tarafından 15 Ağustos 2004 22:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
slm
demin kendimi kazıp yazınızı okudum ve oldukça ilgimi çekti:)amerika ve seçimler hakkında soledikleriiniz oldukça mantıklı geldi...ama bir konuda sizinle fikir anlaşmazlığına düştüm...isanın aslında olmediğini ve bunun tüm kitaplarda geçtiğini vurgulamışsınız eğerki yanlış anlamadıysam ben hristiyanım ve isanın kesinlikle bizim günahlarımızı affedirmek için acı çektiğine ve ruhunu teslim ettiğine inanıyorum ama o da sizin fikrinizdir kesinlikle yargılamıyorum her fikre saygı duyarım....bende bu tarikatlar üzerine epeyi şeyler okudum ve kesinlikle dünya üzerinde bir takım güçlerin hakimiyet sağladığına inanıyorum ...onun dışında yazınızda ikiz kuleler hakkında birtakım ifadelerde bulunmuşsunuz mesela şu dumanların arasından gorunen adam eğer bana onun kim olduğunu soyleyebilirseniz sevinirim çünkü onu izleyecek imkanlarım bulunmuyor şu anda...ve son olarak bu uzun yazımı kasıpta okuduğunuz için çok teşekkür ederim eğerki soruma cewap veririseniz çok sevinirm..:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben illuminatiinin aslında kiliseye bilimin gerçeklerini kabullendirmek için acı çeken ve bu sebepten dolayı kiliseyle savaşan bir tarikat olarak biliyorum...zamanında kilisenin onaları haç ile dağladıktan sonra daha fazla acı çekmemek için masonlar arasında sızdıklarını bile duymuştum ...ama eğerki konuları dine karşı bilimin gerçeklerini gostermekse neden devlet işlerine karışıyorlar ve niçin dünyayı yonetmek gibi bir fikirleri war ....dünyayı yonetme isteklerine en güzel ornek abd dolarının arkasındaki illuminati piramidi değilmi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Illuminati klise gerceklerını kabul etmeyen bı orguttur genellıkle bilim adamlarından olusurdu eskıden bunlarda bilim adamı olduundan ve eskıden klise cok guclu olduundan bı saldırı savas flm acamıolardı.Klisede her zmn yaptıı gıbı bunları dusman sayıp haklarında turlu yalanlar cıkarmıslar dıe bılıom hatta bunları seytanla işbirliği yapan bı orgut olarak etrafa yaydıklarınıda dıe okumustum bana doru gibi geldı tam klise nın yapacaı seyler cunku bunlar daha oncede yapmıslar[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon.
And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...