Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 benım beles bır forum vardı da orda kı temaları kullanıyordum guzel de temalar vardı sımdı paralıya gectım aldım bır tane tabı ıcınde sadece bır tema var orda admınde yarat dıyorum eskı forumdakı tema dakı edıt yazan yere gelıp ıcındekılerı copy paste yaptım ama hıc bır sey olmadı hıc bır tema rengı secılmemıstır falan dedı ...Ben sımdı nasıl tema bulucam??Hazır tema bulabılecegım bır yer var mı acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Arkadaşım sitenin adını ver adresini ver vermeyeceksen ne kullandığını yaz phpbb mi ipb mi vbulletin mi yani dünyada 1 tane mi hazır forum var? Şu bilgilerle sana kimse yardım edemez :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 phbpp kullanıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paralıya geçtim derken paralı hostinge geçtim diyorsun dimi? Yeni hostinge geçmenin en iyi yolu ftp ile eski sitendeki bütün dosyaları almak sonra yeni sitene atmaktır. Sonra eski sitenden phpmyadmin ile export sekmesinden veritabanının yedeğini gzip ile alacaksın ve kaydettikten sonra yeni sitenin phpmyadmin'inde yedeklediğin gzip ile ziplenmiş veritabanını sql sekmesinden browse tuşu ile seçip yükleyeceksin. Sonra dosyaları yeni sitene atmıştın ya, config.php'yi açıp oradaki veritabanı kullanıcı adı şifresi hede hodo var onları değşitirceksin. Hiç sorun çıkmaz böyle yaparsan.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Eskı sıtede beles oldugu ıcın mı bılmem (bu ıslerden cok anlamam mazur gorun:))Verı tabanını yedekle turunden bır secenek yoktu...Baska turlu yedekleme yontemı varsa yapmak ısterım...Ama ole bır secenek yoktu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Neresini kullanıyorsun benim bildiğim bütün mysql destekleyen hostlarda phpmyadmin yüklü. Lycos? 100webspace?[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Forumerdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Hımm o zaman eski veritabanı yedeğini phpbb admin panelinden yapacna. Pek sağlıklı olmuyor ama nabalım. Sonra yeni sitende phpmyadmin varsa ordan yükle yoksa yine phpbb admin panelinden veritabanını yükle. Tabi yeni sitende phpmyadmin yoksa önce şunlaır yapman gerkecek. Eski dosyalaır yeni hosta atmıştın ya, yeni bi phpbb indir www.pphpbb.com 'an içinden install, contrib klasorleri çıkar. onları da yeni sunucuna upload et sonra bide config.php vardır yeni phpbb içinde onuda upload et eskisi ile yer değiştirsin sonra phpbb'ni kuracaksın. Bu arada templates/ klasorunde 1 template var demişsin 1 tane ise yeni indirdiin phpbb zipi içinden subsilver klasorunude yükle yeni hostund templates/ klasorune. Şimdi forumlarına girdiğinde yükleme ekranı gelcek karşına. Forumlaır baştan kur sonra install contrib klasorlerini sil. Sonra admin panelden veritabanı kur yeri var ordan eski veritabanını kur. Heh işte çok güzel oldu şimdi template'ini install et admin panelden. Başka da yapcak bişi yok zaten :). Ayarlar bölümünden geçerli template ide yeni template yaparsın tamam işte hostunu taşımış olursun :). Ama eski forumunun admin panelindne yedek alırken full al ve gzip ile al. En sağlamı o oluyo.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar