Hollow-Man Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Selamlar Msn 6.2 kurdum ama açılırken yeni sürüm var yenisini yüklemeden gelme diyo.. Yenisini yükledim bu seferde internet explorer 5.0 da calısmıyor.. İnternet 6.0 ın setupını buldum ama o da başka bi microsoftun zımbırtısından cekiyo bnm bilg de onu download etmiyo yani yaa adam akıllı bi msn sürümü lazım yada 7.0 için ie 6.0 direk download adresi bilen varmı ?[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 neden windows update girip gunlestirmiyorsun windows u?[signature][hline]2 gunde $1.08 Ayda siz hesap edin :), 10dk AutoSurf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 msn ver yolliyim kurulum şeysini... eidk : eheh kafam da güzel diil ama niye böyle bi saçmalık yaptım anlamadım :) kurulum şeysi bende mevcut ama nasıl yollayabilirim ? rapidshare a bi bakim...[signature][hline]chuck! [Bu mesaj HymnOfSnuk tarafından 14 Haziran 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar