cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 $arkida $ey diyo sen vaktinden cok sonra gelen sevdali bir yagmur gibisin cisil cisil gozlerinden pencereler onunde cagirirken o guzelim yillari falan diyo bilen warsa solesin hatta webi olan upload ederse bende indirirsem cok minnettar kalrim euhe[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 aratsaydın googledan bulurdun.. neese ben arattım buldum :P şarkıyı göktan söylüyo ismide sen ;)[signature][hline] =o= ='o'= (='o'=) /_/ (='o'=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 isme bak göktan :9 güzel şarkı severim ben de...popstarlardan birinde biri çıkıp söylemişti sanırım , ondan sonra yine dillere düştü şarkı :P[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Puahuahuha lol göktan ahah ölüyorum.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: elvyn, 14 Haziran 2005 10:56 tarihinde demiş ki: Puahuahuha lol göktan ahah ölüyorum. Eheh[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ben çok aç bi zmnımda değiştirdim onu ya: tencereler önünde çürürken dünden kalan domates biberler gözlerimiz önünde omlatime ağlıyorum... ah ne sölerdim be sonda biraz hafiye eksikliği oldu ama nese[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Harbi açmıssın beste yaaprken yani...[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crudgel_05 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 napim ya waalla açtım ama ii olmamış mı grammylik olmamış mı yani[signature][hline]Nobody is perfect!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar