Gilean Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2003 Googleda aratın fln demeyin 1 saat boyunca arama sonuçlarını araştırdım bulamadım bir türlü..nerden bulabileceğimi bilen varsa lütfen söylesin..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Numb Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 arama boşuna. diycem yok çünkü. hatta söliim ben sana kitapları falan akorları notaları yazılı olduğu bir kitap bilem bulamamıştım zamanında.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 ee napıcaz o zaman:)[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Numb Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Müzisyenliğini konuşturup kendin çıkarıcaksın :) önce akorları bulmaya çalış. Tabi temelde böyle bir şey için devamlı eksiltili ve mutant akorlar kullanan Anathema gibi bir grup varsa .tabları çıkarılacak grubu önce etüt etmen lazım. bulabildiğin tablarındaki genelde kullandıkları akorları falan incele yani grubu çöz. Daha sonra illaki transacoustic şarkısında da diğer şarkılarında kullandıkları akorlardan vardır. bunları bulmayı çalış. bu şekilde bir kısmını çıkarırsın gibi geliiyor bana. Ayrıca hatırladığım kadarıyla o parça çift akustik gitardı. bayada abuk akorlar ve geçişler vardı. kolay gelsin diyorum.[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 bende hiç kasamam diyorum:)=[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
Numb Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2003 eee o zaman oturup dinleycen işte daha naapcan kardeş:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. * Bu sayfadaki içerik, yazanların kişisel görüşlerini belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 2 yıl geçti de varmı bir bulan?[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Natural Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 2 senede çıkarsaydın ya lan :-)[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya kolay mı=) çok karışık çünkü çok kasıyo.hem zaten kolay olsa biri kasıp yapardı.o şarkıyı çalmadan ölürsem gözüm arkada kalır valla[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 transacoustic powertab[signature][hline]ben olmusum antipati.
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 AMANTANRIM EVEEEET 3 yıllık arayış son buldu..çok sağol..bende geçen hafta indirip denemiştim şu power tabi..sevmemiştim ama bu şarkıyla kullanıcaz mecburen[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 of hem de süper hata yok =) şarkı beklediğimden baya basit çıktı ve hayatımda duymadığım akor kalıpları var içinde. ama şimdi bunu çalcak bi 2.gitar gerekio =)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 eheh kolay gelsin. :)[signature][hline]ben olmusum antipati.
Predator Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ehehe 2 senede çıkaramadınmı lan yorumu süpermiş :)))[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır..
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hmm bende bi bakayım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code]
Slider Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Harbi 2,5 yıl olmush bea. Azmin sonu işte 2,5 yıl beklemış yapan çıkmış :D[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
Öne çıkan mesajlar