Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nickimi degiştirdim..

Loli-pop

Öne çıkan mesajlar

bende
DARKWİNGDUCK-LİZARDKİNG(jim morissonun takma ismi olarak geçer.. janisjoplin hendrix gibi mühim sanatçıların morissona böyle hitab ettiği duyulmuştur.jim morisson kerten kelelerin soyu tükensebile eko sistemde hiç bi değişiklik olmayacağını duyar ve bi şarkısında da dediği gibi şöyle söyler "ben kerten kelelerin kralıyım çünki onların soyu tükense bile bi değişiklik olmayacak bende böylebi adamım işte..lizard king ismim bazı dövme sitelerinde resmini görebileceğimiz kendini kertenkele zanneden adamla karıştırılmamalıdır..) not:the doorsun filmini izleyip gaza geldiğimi düşünmeyin bu bilgileri eski the doors fanlarından ve ilgili kitaplardan öğrendim zira geniş oldies bilgimin gazabıyla karşılaşabilirsiniz..[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

nick degistirenleri bende tanıyamıyorum. zırt pırt nickini degistirenler sayfasına bakmak zorunda kalıyorum. 1000 mesajı var ama ilk kez görüyorum üyeyi yani. ya nickini degistirenlerin altında nicki yazsın yada en alttaki son mesajların yanına bi de "nick degistirenler" olsun[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...