Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gözlerin renkli denilince mavi yeşil falan kastediliyor ama siyah gözlü elemana gözlerin ne renk diye sorunca siyah diyor asıl çelişki burda?[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Fistan, 14 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: geffen senin dogrun bizim dogrumuz demek değildir.hakaret edeceksen yeride bura değil. ortalığı kızıştırma. 3. madalyayı böyle yazılar yazark mı aldın sen? ayrıca o benim doğrum da değil bunu ben bulmadım. ben de bilimteknik dergisinde okuduğumda şaşırmıştım.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 belki bilim tekniğe göre dogru olan bana göre değil? burası bi forum istediğim yorumu istediğim fikrime göre yaparım.ortalığı kızıştıran sensin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 öfff! yeter ya. burda siyah ve beyaz renk midir diye bir tartışma var. en tutarlı cevapları veriyoruz sonrasında verilen cevap burası forum istediğimi söylerim bilim beni ilgilendirmez falan gibi laflar oluyor. neyse ya en iyisi hiç sallamamak.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abaküs say diyen sendin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 espri yapıyorum ben ya. neyse ayemsori ama siyah renk değildir. siyaha laf söyletmem girişirim.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! [Bu mesaj geffen tarafından 14 Haziran 2005 01:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 abicim siyah ben bir otomobil satis magzasina giridigimde adamlar bana ne renk istersiniz diye sordugunda benim verecegim cevaptir : siyah renk isterim . ya siyah renktir diyeceksin bu kadar mi zor arkadas . ona bakarsan kirmizida maddenin yansittigi en guclu ısık tayfidir . o zaman kirmizi renk degildir zira maddenin yansittigi en guclu tayftir . en guclusu renkse hic yansitmadigi neden renk degil onu anlamadim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 hiç ışık olmazsa, tam karanlık olursa, ordaki siyah renk değildir. ama siyah pantalonlarımız bi miktar ışık yansıtıyo, o yüzden göze input geliyo. bizim siyah pantalon, siyah araba dediklerimiz tam siyah değildir, grimsi falan ve onlar renk. uzay boşluğundaki siyah renk değildir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Ferrero, 14 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: gözlerin renkli denilince mavi yeşil falan kastediliyor ama siyah gözlü elemana gözlerin ne renk diye sorunca siyah diyor asıl çelişki burda? Siyah göz olmaz ki, ancak çok koyu olduğu kahverengi olduğu için siyah zannedebilirsin..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Aspirin meyve midir sebze midir gibi bi soru olmuş bu. Yani renk olsa da renk olmasa da, biz onlar için hangi kararı vericek olursak olalım dünyada değişen pek bir şey olmayacak..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar