Siamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Apache, 12 Haziran 2005 00:17 tarihinde demiş ki: şimdi şöyleki enfraruj ve infrared ışınları gözün görme sınırını aştığı (dalga boyu 2000-4000 arası) için görülemeyen ışınlardır.Ancak doğadada siyah ve beyaz rengi diğer renkler gibi gözüküyor ve gözün görme sınırının altında veyahut üstünde değil.o halde görebiliyor ve algılıyorsa demekki bunlarda bir renktir.yani gördüğün birşeye renksiz demek anlamsızdır. o zaman ben bardak görüyorum ama ona renksiz diorum o da mı renkli[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 herşey renklidir. yalnız gözümüzün gördüğü belirli aralık vardır. o kısımları da siyah ya da beyaz görücez. bu da mı olmadı?[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 renk işte renk.Boya nkutularında 24 renk derdı 24 tane boya wardı ee bunnardan da 2 si siyah ve beyaz olduguna gore renk:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Beyaz insan gözünün görebildiği bütün renklerin birleşmesinden oluşan bir renktir. siyahta insan gözünün göremediği bir renktir., yada gerçekten bi renk yoktur. *tabi insan oğlu görmediği şeye yok der :) aslında siyah renklidir ama algılayamadıgı için yok gibi görür...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 renktir.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 siyah değil, beyaz renk.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Horrible, 12 Haziran 2005 00:23 tarihinde demiş ki: aslında hepimiz matrixte yaşamıor muyuz? YAda şöyle sorayım bunu renkli yada renksiz olamsın bilmeniz size hayatta ne kazandırıcak? boyle olmaz bu işler. bilgi guçtur diyeyim de kapansın.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 siyah hiçbir ışığı yansıtmıyor beyaz hepsini yanıtıyor aslında garip bir olaybuna göre renk oluyorlarmı hadi beyaz olabilir ama siyah olabilirmi hiç bişi ynsıtmıyo[signature][hline]Krwlng in my skiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 illa bişeyin yansıtması gerekmez... güneş sence yansıttıgı içinmi renkli?[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 İçi gorunmeyen seye renksız demem ben[signature][hline]Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bir kez daha yazıyorum. tartışmanıza hiç gerek yok sonrasında. SİYAH RENK DEĞİL, BEYAZ RENK! Renkler bir maddenin ışığı yansıtması ile oluşur. Siyah hiç bir rengin yansıtılmaması sonucu oluşur. Beyaz ise bütün renklerin karışımıdır.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bende sana soruyorum o zmn güneş nerden gelen ışınları yansıtıyor :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 selam[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Güneş ışık yansıtmıyor. Kendi bir ışık kaynağı.[signature][hline]küçük dağları ben yarattım...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultraaa Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 nie taktınız yansıtıp yansıtmamasına,yansıtmasa gorunmez olur[signature][hline]Sevemedim kimseyi içimdeki sen gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: ultraaa, 12 Haziran 2005 01:31 tarihinde demiş ki: nie taktınız yansıtıp yansıtmamasına,yansıtmasa gorunmez olur said: geffen, 12 Haziran 2005 01:27 tarihinde demiş ki: Güneş ışık yansıtmıyor. rofl... güneş görünmez o zmn...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya biz bunu siamonla konuşurkende belirttim ben yani siyah ve beyaz renk deildir arkadaşlar ama bi renk paletinde renk olarak geçebilir mesela :P[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Yoo gayet de gorunur. Uzayda nası gorunuyo peki nerden nası yansıtıyo hangi ısıgı?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 uzaydaki siyah farklı ama.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 siyah renk deil beyazı tam bilmiyorum ama siyah renk deil[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Gordun mu peki? Uydu fotografları vs tersini soyluyo ama. Hem siyah siyahtır ya nası orda farklı burda farklı olacak ki? Olmaz oyle sey kardesim. *Kafası karısır*[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: aquila, 12 Haziran 2005 01:50 tarihinde demiş ki: ... gotten element ... Tahta?[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ben size en basidinden gerçekleri anlatayım :) 3 şekilde farklılık gösterir 1. Hayat koşullarında Normal günlük yaşamda siyah ta beyazda renktir... renk olarak bahsedilir ve kullanılır... 2. Bilim Dünyasında Bilimsel olarak prof.ler renklerin insan gözüne gelen ışınlarla gördüğünü fark etmişlerdir... Yansıtmayla ilgili oldugundan maddenin yansıtmasına yapıldıgı maddeye göre renk aldıgını görürler... ve ışın yansıtmayan maddelerin siyah oldugunu görürler... yani göze bi ışın gelmediği için siyah renk olarak alınmaz... 3. Felsefede Felsefeciler insan beyinlerinin algılamasıyla renklerin oluştugunu dşünürler ve siyahın nedeninin insan gözünün seçemediği (göremediği) durumlarda gerçekleştiğini fark etmişlerdir... Sonrasını incelediğinde siyah insan gözünün algılamasıyla alakalı oldugunu anlarlar... yani bi maddeden çıkan ışınlar gözün algılayabildiği renk demetinin içinde deilse (yani gözümüz desteklemiyorsa) default olarak siyah gösterir...[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 siyah sprey var mesela o renk.[signature][hline]böyle iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Joker, 12 Haziran 2005 01:23 tarihinde demiş ki: bende sana soruyorum o zmn güneş nerden gelen ışınları yansıtıyor :) Güneşin bir kaynak olduğu ilkokul bilgisidir.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar