KahnX Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Oyun 2-3 haftaya gelicek arkadaşlar, süper olucak ama.Ben bütün videolarını izledim sitedeki newspapera kaydolmuştum çok önceden herşeyini takip ediyorum.Gerçekten mükemmeliyetin ve eğlencenin zirvesi gibi (o ne demek lan o_O) BF42TR bf serverlarının kralıydı, inşallah BF2 serverı açarlar.Hatırlarım da orda Teamkillcilerin krallarından bi tanesiydim :P Uçakla hep kamikaze yapardım, küçük köprülerin altından geçirirdim artislik yapardık, takım arkadaşıma arkadan bıçak sokardım (!!!) arkasından ehuehu diyip ban yerdim :D Çoook güzel anılar yaşadım BF1de, BF2 bunun çok daha gerçekçi hali oluyo. Tankla biyeri bombaladığında ordaki toprak kısmen yok oluyo.Helikopterler var.100 kişiye kadar multi desteği var.Ayrıca bu sefer mermi bitme olayı başınıza çok bela olucakmış cephane sorumlusu bile olabiliyosunuz oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 battle field? mmo mu olcakmış?[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 tabiki hyr :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 MMOFPS diye bişey var arkadaşım..Tabiki MMO olucak...[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 100er kişilik serverlardan oluşuyo max. MMOFPS türüne girer bence...online fps ama çok daha büyük ve daha fazla oyunculu haline mmofps diyoruz yanlışmı bkz. planetside[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Karakter tabanlı olursa mmofps olur bence,bu massive multi olabilir.[signature][hline]Şino Mori. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kahnX hazır seni bılmuşken sorim 2 haftada nası jedi olunuyo??? ortalığı dağıttın kaçtın swg forumlarından[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Euhue burası uygun forum diil ama hadi anlatalım :D bu 2 hafta dediğim tabi FS questlerini bitirip padawan olma süresi.badgelerini alıp hazırsan village'a gittiysen 2 haftan başlamış demek.şimdi gidip 200-300 civarı bomba alıyosun.Mask Scent abilityin hazır oluyo.Grupla bütün gün hunta çıkıyosun.Bi laire gittiğinizde lairin ortasına geçiyosun ve laire bomba atıyosun ki bütün hayvanlar da aoe den hasar alıyolar.Sonra hayvanlar indikçe combat xp alıyosun.ondan başka ne kendine heal yapıcaksın ne de başkasına.Ne de silah kullanıcaksın.Mal mal bekliyceksin combat xp gelmesini.Sonra hayvanlar bittiğinde teker teker çıkmaya başlıycaklar.Prone yapıcaksın mask scent yapıcaksın ve teker teker bombaları sallıycaksın.Lair başına en az 80k xp alıyorum ben.ve bu bi günde 1m-2m combat xp arası bişey.3e böl 330-680k civarı FS xp oluyo.bunu da 2 haftayla çarparsan yetiyo da artıyo bile.Hatta bu progrma 24 saat kasarsan 5 güne bile inebilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar