Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KahnX

Öne çıkan mesajlar

Oyun 2-3 haftaya gelicek arkadaşlar, süper olucak ama.Ben bütün videolarını izledim sitedeki newspapera kaydolmuştum çok önceden herşeyini takip ediyorum.Gerçekten mükemmeliyetin ve eğlencenin zirvesi gibi (o ne demek lan o_O)

BF42TR bf serverlarının kralıydı, inşallah BF2 serverı açarlar.Hatırlarım da orda Teamkillcilerin krallarından bi tanesiydim :P Uçakla hep kamikaze yapardım, küçük köprülerin altından geçirirdim artislik yapardık, takım arkadaşıma arkadan bıçak sokardım (!!!) arkasından ehuehu diyip ban yerdim :D Çoook güzel anılar yaşadım BF1de, BF2 bunun çok daha gerçekçi hali oluyo.

Tankla biyeri bombaladığında ordaki toprak kısmen yok oluyo.Helikopterler var.100 kişiye kadar multi desteği var.Ayrıca bu sefer mermi bitme olayı başınıza çok bela olucakmış cephane sorumlusu bile olabiliyosunuz oyunda.
Sosyal ağlarda paylaş

MMOFPS diye bişey var arkadaşım..Tabiki MMO olucak...[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)
Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda)
Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda)
Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada)
SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi)
Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone

MMO Rekoru kırmış bir türk...
Sosyal ağlarda paylaş

100er kişilik serverlardan oluşuyo max.
MMOFPS türüne girer bence...online fps ama çok daha büyük ve daha fazla oyunculu haline mmofps diyoruz yanlışmı bkz. planetside[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)
Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda)
Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda)
Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada)
SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi)
Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone

MMO Rekoru kırmış bir türk...
Sosyal ağlarda paylaş

Euhue burası uygun forum diil ama hadi anlatalım :D

bu 2 hafta dediğim tabi FS questlerini bitirip padawan olma süresi.badgelerini alıp hazırsan village'a gittiysen 2 haftan başlamış demek.şimdi gidip 200-300 civarı bomba alıyosun.Mask Scent abilityin hazır oluyo.Grupla bütün gün hunta çıkıyosun.Bi laire gittiğinizde lairin ortasına geçiyosun ve laire bomba atıyosun ki bütün hayvanlar da aoe den hasar alıyolar.Sonra hayvanlar indikçe combat xp alıyosun.ondan başka ne kendine heal yapıcaksın ne de başkasına.Ne de silah kullanıcaksın.Mal mal bekliyceksin combat xp gelmesini.Sonra hayvanlar bittiğinde teker teker çıkmaya başlıycaklar.Prone yapıcaksın mask scent yapıcaksın ve teker teker bombaları sallıycaksın.Lair başına en az 80k xp alıyorum ben.ve bu bi günde 1m-2m combat xp arası bişey.3e böl 330-680k civarı FS xp oluyo.bunu da 2 haftayla çarparsan yetiyo da artıyo bile.Hatta bu progrma 24 saat kasarsan 5 güne bile inebilir :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...