BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 http://competition.hyperwerk.ch/eng/entries_see.php?pix=pid_2 bu adreste turkey yazan çalışmaya oy atarsanız sevinirim. arkadaşımın abisinin yaptığı bir çalışma.herkes 3 oy atabilir.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 verdim ben 3oy gerçi incelemedim diğerlerini[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar [Bu mesaj ozkolous tarafından 13 Haziran 2005 16:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 verdim.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Esh, 13 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: chp ye verdim ben +1[signature][hline]Akvaryum Tutorial [i]Penth fan Imagine your life without me...+Miserable huh?.[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Hani olimpiyatlar Türkiye'de yapılsın gibi bir şeye oy verilirde, güzelliğin ve ölçütün kişiden kişiye değiştiği bir şeyde neden illa bir Türk'e oy vermemiz gerekiyor ki ? Yanlış anlama sana ya da arkadaşının abisine laf eden yok. Kötü olmuş demeyede getirmiyorum ama bu tip şeylerde bu tür bir tutum çok ama çok saçma bence. Biri Türk biri yabancı iki bilim adamı insanlık için faydalı bir arayışa girseler ve yabancı bilim adamı açık ara önde olup, bu iki icadı da oylamaya sunsalar illa Türk'ün yaptığına mı oy vereceksiniz ? Merak ediyorum bedava oy verebilseydiniz sahnede rimi rimi ley diyen kesinlikle güzel şeyler özürlü kadına da oy verecek miydiniz ? Biraz düşünürseniz üzerinde örnekler arasında gerçektende hiç fark yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patonojen Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 zopik haklısın ama şöyle düşün ki diğer rakipleri de aynı bu sekilde oy topluyorlar. bence de etik olarak yanlıs yani abinin projesini tanıtsa idin burada başarılı olup olmadıgını bize bıraksaydın oy vermek isteyenler verseydi daha iyi olurdu. neyse ben veriyorum helal olsun :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği Uye No : 00000000001 Chaos Tasarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kimseyi zorlayan yok beğenen verir isteyen verir istemeyende vermez..[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 verdim 3 oy[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 İkinizde birbirinizden haklısnız..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarKGaMeR Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende veridm 3 oy[signature][hline]kalbinde yer yoksa güzelim farketmez ayaktada giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: rockncoke, 13 Haziran 2005 19:30 tarihinde demiş ki: kimseyi zorlayan yok beğenen verir isteyen verir istemeyende vermez.. zorluyorsun demedik yahu yanlış geliyo dedik. hani desteklenmek güzel ama bu şekilde olunca birazda kendimizi kandırmak olmuyor mu? kimin nerden katıldığı belli olmasada ülkemizden birisi ödül alsa helal olsun demeyecek birisi değilim. hiç birimiz değilizdir. ne bilim öyle geliyo işte bana .. kendim için konuşacak olursam birileri gaz verince sezersem kavga bile çıkıo mesela :-) :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 arkadaşım oy atarmısın dedi bende oy attım paticiğe yazmanında iyi olabileceğini düşündüm ki 1. sıraya yerleşti zaten.teşekkür ediyorum oy atana , atmayana..[signature] edit: yazım hatası[hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares [Bu mesaj rockncoke tarafından 13 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Oy verenlerin IP adreslerine bir bakacaklar hepsi Türkiye tabanlı. :) Bari proxy falan kullansaydınız.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 verdikte ne zmn sonuç açıklanıo :D sonuç belli oluncada yazarsan seviniriz :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki: zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)= ---- Hiçbirşey yok aslında... By Joker... ---- Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sonuç ne zaman açıklanır bende bilmiyorum sonucu öğrendiğimde yazarım buraya.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm LvL: 5x Class: Rogue-Assassin Race: El Morad Clan:The_Others² National Point: 2xxx Server: Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ok verdim 3 oy[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende 3 oy werdim insallah kazanır..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]wook o'hara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ne zaman açıklanıcakmış[signature][hline]Msn+Resimlerim+Karalamaca Ormanlar Yakılıyor,Ozon Deliniyor,Irakta Binlerce İnsan Ölüyor,Galiba Biz Bu Dünyayı Hak Etmiyoruz...!!! [TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Esh, 13 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: chp ye verdim ben +1[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 bende verdim 3 oy, ancak resim neydi ya öle ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 said: Esh, 13 Haziran 2005 16:04 tarihinde demiş ki: chp ye verdim ben burada bir espri mi var ? var ise nerede acaba ? hmm..[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar