Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oy..

BioHazarD

Öne çıkan mesajlar

http://competition.hyperwerk.ch/eng/entries_see.php?pix=pid_2

bu adreste turkey yazan çalışmaya oy atarsanız sevinirim.
arkadaşımın abisinin yaptığı bir çalışma.herkes 3 oy atabilir.[signature][hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 5x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:The_Others²
National Point: 2xxx
Server: Ares
Sosyal ağlarda paylaş

Hani olimpiyatlar Türkiye'de yapılsın gibi bir şeye oy verilirde, güzelliğin ve ölçütün kişiden kişiye değiştiği bir şeyde neden illa bir Türk'e oy vermemiz gerekiyor ki ?

Yanlış anlama sana ya da arkadaşının abisine laf eden yok. Kötü olmuş demeyede getirmiyorum ama bu tip şeylerde bu tür bir tutum çok ama çok saçma bence.

Biri Türk biri yabancı iki bilim adamı insanlık için faydalı bir arayışa girseler ve yabancı bilim adamı açık ara önde olup, bu iki icadı da oylamaya sunsalar illa Türk'ün yaptığına mı oy vereceksiniz ?

Merak ediyorum bedava oy verebilseydiniz sahnede rimi rimi ley diyen kesinlikle güzel şeyler özürlü kadına da oy verecek miydiniz ?

Biraz düşünürseniz üzerinde örnekler arasında gerçektende hiç fark yok.
Sosyal ağlarda paylaş

zopik haklısın ama şöyle düşün ki diğer rakipleri de aynı bu sekilde oy topluyorlar.

bence de etik olarak yanlıs yani abinin projesini tanıtsa idin burada başarılı olup olmadıgını bize bıraksaydın oy vermek isteyenler verseydi daha iyi olurdu.

neyse ben veriyorum helal olsun :)[signature][hline]Emekli UO'cular Derneği
Uye No : 00000000001

Chaos Tasarım
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rockncoke, 13 Haziran 2005 19:30 tarihinde demiş ki:
kimseyi zorlayan yok beğenen verir isteyen verir istemeyende vermez..
zorluyorsun demedik yahu yanlış geliyo dedik.

hani desteklenmek güzel ama bu şekilde olunca birazda kendimizi kandırmak olmuyor mu? kimin nerden katıldığı belli olmasada ülkemizden birisi ödül alsa helal olsun demeyecek birisi değilim. hiç birimiz değilizdir. ne bilim öyle geliyo işte bana ..

kendim için konuşacak olursam birileri gaz verince sezersem kavga bile çıkıo mesela :-) :-p
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaşım oy atarmısın dedi bende oy attım paticiğe yazmanında iyi olabileceğini düşündüm ki 1. sıraya yerleşti zaten.teşekkür ediyorum oy atana , atmayana..[signature]
edit: yazım hatası[hline]Name: Archy_Firestorm
LvL: 5x
Class: Rogue-Assassin
Race: El Morad
Clan:The_Others²
National Point: 2xxx
Server: Ares

[Bu mesaj rockncoke tarafından 13 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

verdikte ne zmn sonuç açıklanıo :D
sonuç belli oluncada yazarsan seviniriz :)[signature][hline]Wendigo, 09 Haziran 2005 17:28 tarihinde demiş ki:
zaten ellerim titriyor kac saattir thread kitlemedim die ;)=
----
Hiçbirşey yok aslında...
By Joker...
----
Wow:Troll Rogue ByJoker lvl 60 / Burning Leg.
Sosyal ağlarda paylaş

bende verdim 3 oy, ancak resim neydi ya öle ?[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...