Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kıskanmak

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi konuda yaptıkları konusunda mı yoksa sevdiğin bi kişi konusunda mı?
Walla gecen sene bi kıza cıkmıstım dehset hastaydım kıza dehset de kıskanıodum 1 hafta sora ayrıldık sati benim kıskanclıgımdan ahauhua :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Mesaj tarihi:
adamların içinde patlıcakmış kıskançlık son anda dışarı vurdular :)

hazır bekliolardı zaten eheh[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 13 Şubat 2003 00:50 tarihinde demiş ki:
adamların içinde patlıcakmış kıskançlık son anda dışarı vurdular :)

hazır bekliolardı zaten eheh[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

Kahretsin, süper açıklama yaptı. Çok kıskandım.[hline]
Ethernass..
Oyuncuların geliştirdiği dünya..

www.ethernass.com
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben hmm bilmemki sevgilimi kıskanmadım birçok kişiyi kıskandım diyebilirim :-p[hline]===> orc_lord <===
*Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
Mesaj tarihi:
sevgilimi ve başarılı olduğuma inandığım bir konuda benden daha büyük bir başarı yapanı[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Mesaj tarihi:
bu yaşımda kıskanmadım kimseyi.daha küçükken belki oyuncaını görüp kıskandıım çocuk olmuştur yada ablama çok şey alınıyo bana az alınıyo polemiği ile uyuzluk çıkarmışımdır ama şimdi artık kıskanmak yerine kendimi geliştirmeyi yeğliyorum.neden kıskanayımki bende çalışarak başarabilirim kıskanılcak bişeyi.belki keşke daha yakışıklı olsaydım dediğim olmuştur ama orası kesin özellikle birinden hoşlandığımda[hline]The Possession of anything begins in the mind

www.hayalkent.net/freestyle
Mesaj tarihi:
Kendimi kıskanıyodum bi aralar. İçimdeki bi parça büyümüştü ve gerçekleri görmüştü, ve hala gerçekleri görmemiş olan, hayatla dalgasını geçen sorunsuz, küçük, arkadaşlarının deyimindeki "sarı tıfıl"ı kıskanıyodum, şimdi o sarı tıfıl da büyüdü, ben oldum, kıskanacak biri kalmadı[hline]'Cause everyday we pay the price,
With a little sacrifice...

Bob Marley - Jammin'
  • Yeni Oluştur...