Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sewgilimi.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Sevgilimi..[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Hangi konuda yaptıkları konusunda mı yoksa sevdiğin bi kişi konusunda mı? Walla gecen sene bi kıza cıkmıstım dehset hastaydım kıza dehset de kıskanıodum 1 hafta sora ayrıldık sati benim kıskanclıgımdan ahauhua :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hah patla[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 brave sana diil ehaeh şarkiye.. ondan önce attım ondan sewindim[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 :) Yanlız arkadaş sorduğu an cevap vermişiz, yuh.. Hepimiz 00.45[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
bravecik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 olm içinize mi dogdu naptınız siz :)[hline] Bir savaşa kötü kanla katılırsan, akşama kalmaz bütün kanın dökülür.
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 adamların içinde patlıcakmış kıskançlık son anda dışarı vurdular :) hazır bekliolardı zaten eheh[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 zuahahahha ii açıklama koptum akşam akşam :P[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
sharky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 said: Mortis, 13 Şubat 2003 00:50 tarihinde demiş ki: adamların içinde patlıcakmış kıskançlık son anda dışarı vurdular :) hazır bekliolardı zaten eheh[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Kahretsin, süper açıklama yaptı. Çok kıskandım.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 hayır illa sevvdiginiz biri olması şartdegil sadece kıskanmak
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Ben hmm bilmemki sevgilimi kıskanmadım birçok kişiyi kıskandım diyebilirim :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür*
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 walla en çok sevgilimi kıskanırım kıskanıyorumda ama o hayatından memlun yinede sıkmam yani bazen içime atmasınıda bilirim.[hline]Thief of pepelek
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 çok yakınarkadaşlarımı kıskandım[hline]"...In the end we will remember not the word of our enemies, but the silence of our friends" Martin Luther King Jr. ICQ:84232487
Mephisto_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sevgilimi ve başarılı olduğuma inandığım bir konuda benden daha büyük bir başarı yapanı[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me
AcheroN Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 aşık olduum insanı (deişik olsn)[hline].ã.¢.]-[.ë.®.ø.][. /// [L.u.¢.!.]
Craven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 bu yaşımda kıskanmadım kimseyi.daha küçükken belki oyuncaını görüp kıskandıım çocuk olmuştur yada ablama çok şey alınıyo bana az alınıyo polemiği ile uyuzluk çıkarmışımdır ama şimdi artık kıskanmak yerine kendimi geliştirmeyi yeğliyorum.neden kıskanayımki bende çalışarak başarabilirim kıskanılcak bişeyi.belki keşke daha yakışıklı olsaydım dediğim olmuştur ama orası kesin özellikle birinden hoşlandığımda[hline]The Possession of anything begins in the mind www.hayalkent.net/freestyle
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Kendimi kıskanıyodum bi aralar. İçimdeki bi parça büyümüştü ve gerçekleri görmüştü, ve hala gerçekleri görmemiş olan, hayatla dalgasını geçen sorunsuz, küçük, arkadaşlarının deyimindeki "sarı tıfıl"ı kıskanıyodum, şimdi o sarı tıfıl da büyüdü, ben oldum, kıskanacak biri kalmadı[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin'
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 2.10 olanları kıskanıorum bi de. nba de oynıcaksın falan.. ters düz basıcaksın of of..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 henüz kıskanmadım ama aoda soldierlar için yeni bi armor var oyunda çıkınca ilk giyicek olan soldierı kıskanıcagım kesin :))[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ben kiskanmam *!arkada koro halinde yalaaaaaan sesleri yukselir*[hline]Day after day we will gratefully suffer for more Predestined's our part So we bleed in the name of god Blind Guardian - Age of False Innocence -Kings of Chaos- So please, a little respect. For I am Costanza. Lord of the Idiots! - George "Gammy" Costanza (Cantstandya)
SPACEFROG Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 ben Turiyede olup yapmak istiyip yapamadiklarimi yapan tum yas grubumu kiskaniyorum
TiReSiAs Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 sevgilim...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002
Öne çıkan mesajlar