Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Slm arkadaşlar uzun zamandır bu şarkıyı arıyorum , neredeyse tum p2p platformlarında denedim imesh kazaa dc++ emule morpheus vs vs ama bi sonuca ulasamadım...Arşivinizde varsa veya indirebilecegim bi yer konusunda yardımcı olabilirseniz oldukça sevinirim.... Şimdiden Teşekkürler...[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
rayka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 biraz geç oldu ama klarnet.net diye bir site var oraya bakabilirsin veya benzer sitelere[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Slider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 euheh 6 ay kadar gec olmus :P[signature][hline]Isso The Drummer ----> MSN Davulcular Mekani!
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 : )))) 6 ay önemli bi süre... neredeyse çocuk olur yani o sürede.. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire )
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Auhazuhauhdshasd.. 6 ay be yuh =))[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Öne çıkan mesajlar