forgiver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 http://www.onlineoyun.com/ oha diyorum öncelikle, sonra girişimci türk ruhunu tebrik ediyorum. bence biraz abartılmış olay, dava açılır büyük ihtimal[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ahah cok iyi ya:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 host eden de epidio diye bir yer. server'da doruk.net'te. korsan oyunlara birşey yapıyorlar mı bilmiyorum ama vardır bir yasağı falan. malum polis ve kültür bakanlığı vs pek sallamıyor. ama ne bilim olmamalı gibi. hani netten indirmek tamam normal geliyorda bu şekilde para karşılığı yapılmasına uyuzum ben bu olayın. Registrant: Mehmet Akif Ozturk (ONLINEOYUN-COM-DOM) Sivas Merkez Sivas 58050, TR Domain Name: ONLINEOYUN.COM Status: PROTECTED Administrative Contact: Ozturk, Mehmet Akif [email protected] KraLChaT sivas sivas, NV 58050 TR 05368762693 fax: 999 999 9999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 süper ya :D[signature][hline]Mandoo: Utku top musun? HymnOfSnuk: Evet topum kar topu.. Mandoo: eahuehuehaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Merak ettim, biraz inceleyelim şu siteyi, nasıl bir açıktan yararlanıyorlar veya gerçekten kopya oyun mu satıyorlar..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Öeh diyebildim ancak...[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 adamları listeye aldım msn de korsan cd satış sitesi açmak istiyorum host sağlar mısınız diye sorucam cevaplarına göre konuşucam ama online bile değillerki .. üstelik saat daha 16:30 .. ayıp : p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 kopya sattıklarını nereden biliyorsunuz? belki sadece ikinci el orijinal satıyorlardır? sıfır orijinal satıyorlardır diyeceğim ama fiyatlar pek öyle görünmüyor. herneyse, emin olmadan atlamamak lazım diyorum.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 vohey... kopya mp3 satan siteden sonra bu da çıktı...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kullanım koşulları vb. hiçbir şey yok. Böyle birşeyin mantığı nedir anlayamadım. Yaptıkları işin yasal hiçbir tarafı yok, bir açıktan falan mı yararlanıyorlar desek, böyle açık mı olur kardeşim ?!?[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Oyunlarımız orjinalden kopyadır. İçlerinde crack ve şifreleri mevcuttur. Sıkça Sorulan Sorular[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ''Oyunlar orginal değildir ve bu fiyatlara olamazlarda. Kopya cd'lerdir. Fakat Crack ve şifrelei içlerinde mevcuttur. Garantilidir yani. fiyatlar turkiye sartlarına uygun bir biçimde duzenlenmiştir. bu yuzden çok ucuzlar.'' diyor sitenin kendi forumunda :D edit: spidee daha hızlı davrandı [signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu [Bu mesaj xueshen tarafından 11 Haziran 2005 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Oyunlar orijinal mi? Oyunlarımız orijinalden kopyadır. içlerinde crack ve şifreleri mevcuttur. Bu da güzel. İşi legalize etmeye çalışmışlar sanırım dehşet içinde kaldım. :) Oyunlar eğer kopyadan kopya olsaydı o zaman kıyamet kopardı ama bunlar orjinalden kopya o zaman sorun yok! Hey allahım... [signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 11 Haziran 2005 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vesmor Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 turk zekasi ve akli :)[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çirkinlilkte sınırlarını zorlayan kişilerce verilen servis :D[signature][hline] Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Evet eskiden Merlin'in Kazanı'ndaki yazılarımızı incelemelere yazıyorlardı. Bakayım hala öylemi *!bakar*[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! [Bu mesaj robinson tarafından 11 Haziran 2005 17:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 San Andreas PS2 versyon incelemesi: http://www.merlininkazani.com/codes/review_screen.asp?GID=1388 Kopya hede hödösünde: http://www.onlineoyun.com/default.asp?gb=inceleme&id=567&OYUN=Grand%20Theft%20Auto:%20San%20Andreas[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayda 24$ kazanmak için tıklayın Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu sitenin sonu kapanmak olur,p2p bir yere kadar yasal ancak bu tip kopya urunlerin icerik haklari ,gaspedilerek satilamaz .[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Bu sitenin sonu kapanmak, sitenin yapımcılarının sonu da mahkeme olur.. Ya da bizim bilmediğimiz veya gözden kaçırdığımız birşey mi var ? Ne zamandan beri böyle uluorta kopya oyun satmak legal ??[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 100-200 milyar tl ceza gelince site sahibine yada kredi karti hamiline o zaman anlayacaklardir(tebligatla tabi ki )bsa bos durmaz diyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bsa kendi üyesi olmayan, kendisine bağış yapmayan şirketlerin hakkını savunmuyor.[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Kullandıkları e-ticaret sitesine yazık bea..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Abi artık olayı aşmışlar...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 gönderiyorlar mı bari *!sepete oyun atar* :)[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 benim kafama takılan 6$+kdv yazmış olmaları yani neyin KDVsini alıyor bu adamlar?!? vergi veriyorlar mı ki acaba?[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Xayder Tearaway Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar