Sensible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ya ben oyunda çok yalnızım hiç arkadaşım yok. Guildim de yok şuan. Şöyle güzel muhabbeti olan,yardımlaşma olan ve özellikle elit insanların olduğu (kafecilere,ultimacılara tahammülüm yok) bir guild varmı? Varsa beni alır mı? Ayrıca level 20 civarında olan varsa onlarla da görüşelim. Kerforn / Druid / Alliance Burning Legion[signature][hline]Follow your instinct. It usually takes you home In Flames We Trust! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ben guild master la konişiyim.var bizim bi guild ark larla.32 civarı popülasyon var.lvl 60 kapasitesi 1 rogue :) .adı da Guardıans of Heaven.sana en kısa zamanda haber veririm[signature][hline]Lorrotar-46 Human Mage-BL Temel:Hışşt Dursun ormanın güzelliğine bak.. Dursun:Ağaçlardan göremiyorum ki... [Bu mesaj Lorrotar tarafından 13 Haziran 2005 22:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bende bi konuşiim guildin adı anatolia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar