Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaşlar ben add on cahili bir insan olduğum için rica ediyorum birileri charimi allakhazam ya da thottbota nasil upload edeceğimi anlatabilir mi? (aptala anlatır gibi lütfen)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 hahaa sonu süper : ) ben de ögrenmek istiyorum bu arada : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 arkadaşlar kimse sevmiyo mu benibi allahın kulu yardim elini uzatsin ya :)[signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Walla bilsem anlatıcamda bende yeniyim(imza)... Hem seviyom ben seni :D Cidden bilen bi arkadaş olursa bende hede höde ehey olurum :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 32 Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 allakhazam dan wowreaderi cekiceksin programi calistirip allakhazam uyeliginle login olup programdaki wow resimine tiklayip oyuna gireceksinkarakterinle oynayacaksin snora ciktiktan sonra oyundan upload tusuna basicaksin upload edicek[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 said: Death, 01 Haziran 2005 20:17 tarihinde demiş ki: allakhazam dan wowreaderi cekiceksin programi calistirip allakhazam uyeliginle login olup programdaki wow resimine tiklayip oyuna gireceksinkarakterinle oynayacaksin snora ciktiktan sonra oyundan upload tusuna basicaksin upload edicek Abey blizz amcalar bişi demesin program falan filan kullanıyok ?diye :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 32 Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 olmuyo kafayi yicem :([signature][hline]Lathander, Gorgak, Khor bilumum über char işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2005 1- cosmos dan thottbot eklendisini indir [ya da cosmos un kendisini] 2- Oyunun içinde cosmos un aktif olduguna emin ol thottbot sekmesinden karakter bilgilerini toplamayı sec. 3- Oyundan ciktiktan sonra wow klasorune girip cosmos patch/upload programını çalıştır Birkaç saat sonra thott da profilin goruntulunebilir.[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu programları kullanmak güvenlimi başımıza iş açarmıyız yükleyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar