Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ya konu başlığını ilgi çekici olsun die öle yapım ama lütfen çözebilirmisiniz bu sorunu? Şimdi oyunlarda yada cpu kullanımı arttığında mesela 1 dakika içinde 4-5 kez çok yavaşlıo pc 3-5fps ye düşüyo oyun sora gene devam ediyo. Bu hep oluyo böle her oyunda her cpu kullanan şeyde oluyo. Bunu nasıl çözebilirim?[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 başlık ilgi çekici olmuş hakkaten çözümse: driverları bi update et derim[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 spy sorunu da olabilir. bazıları çok kısa aralıklarla başlangıçta çalışan programlardan silinip silinmediğini kontrol ediyor.[signature][hline] Kedileri seviyorsan buraya tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 spy mıpay o tarz bişi olmasın[signature][hline]Çarşı Alayına karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 valla microsoft antispyware yaptım bişi çıkmadı. ekran driverınıda update ettim ynai.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Walla benim aklıma ısınma sorunu geldi ama sonradan takılma geçiyor demişsin fakat fanları kontrol etmekte fayda var yazızılımsal değilde donanımsal bir problem olabilir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nası kontrol edicem. belki softwareında problem var öle oluyomu.. fan software ı sölermisiniz ya..[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 banada oluodu bu ama sonra cpu fanı bozuk çıktı fazla ısınıomuş alet ıkınıomuş :P zaten bi süre sonra res atıodu :)[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 anakartin ve islemcinin modelleri nedir?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ekran Kartin ve ram in kac mb ? hangi oyunu oynayinca performans dusuyor ? ne yapmaya calişinca kasiliyorsun ?[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Siamon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Ekran kartim geforce ti4200 [128mb]. RAM ise [512mb]. Oyun oynadım zaman örnek [WoW] kasılıyor mesela.[signature][hline]Siamon @ DeviantArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar