Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pvp de class larin durumu linki

xrex

Öne çıkan mesajlar

Xrex , serverlara bakabildiğmiz bir site vardı linkini biliyorsan yazabilirmisin veya bilen başka bir arkadaş.Thottbot , Allakhazam ve WoW un sitesinde aradım , baktım bulamadım off.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
Lorath Tauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Kesinlikle çok saçma bi Grafik.

Rogue ların %60 üstünlük sağlaması çok komiğime gitti.

Roguelar WoW daki her classı karşısına almış 3 classdan biridir.
Bunlardan biri Paladin, akıllı adam sadece ölmediğini, öldüremediğinide bilir. Geyik bi nefret..

Biri Shaman, Allianceım, Çok iyi tanımıyorum, Ama kesinlikle Instance larda çok işe yarayan bi karakter olduğu kesin, Gerek Totemi gerek healı osu busu, Horde ların instancelarda üstünlük sağlama nedeni olarak görürürm.
Ayrıca Frost Shock kadarda komik bişey görmedm, 6 saniye slow, 5 saniye cooldown LoL.

3. sü ve belkide herkez tarafından tek nefret edilen karakter (diğerleri ya Alliance yada Horde tarafından nefret edilmekte) Rogue lardır.

Rogueların bu kadar Nefret Edilmesinin sebebi: Rogue lar herkezi kesebilir.

Ama bi Rogue Herkezi kesemez.

Dagger Rogue, Cloth Wearerları bi kaç saniyede indirirken, Warriorun yakınından geçemez (ben mesela..)
Ama Macer Rogue arkadaşım var, Warrioru / priesti Stundan çıkartmadan kesiyo adam.

Bi Dagger Roguenun Shaman kesmesi bile zorken, Mace Rogue Shamanla dalga geçer. Sword Rogue bu 2 sinin biraz arası, kıçını yırtsa belki Warrior keser, Shaman genelde keser, Magelerde zorlanabilir gibi gibi..

Ama Rogue herkezi kesebilir.. Bu yüzdende herkez ağlar..

Şimdi gelelim şu sitedeki yüzdelere..

Bu adamlar gidip Mace Rogueları Warriorlarla kapıştırıp yazmış.
Daggerları Mage lerle kapıştırıp yazmış vs vs..
Iddiaya varım o sitenin sahibi Rogue deil =) Rogue olmaması Rogue dan nefret etmesi için ideal bi neden zaten..

Geçen bi bi tane lvl 60 Warrior kestim, götümle güldüm adama, 3.5k hp si vardı genede %10 dum kesebildiğimde.
Bumu Warriorları %60 kesebilen Rogue? Ben neyim? =)
Dediim gibi Dagger Rogue yum ve Warriorun yakınından geçmem.

Kesinlikle çok yalan bi istatistik.[signature][hline]Camwethrin - lvl 60 Night Elf Rogue [Seven] (Burning Legion)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...