Frigg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bugün itibariyle hayattan zevk almaya mola veriyorum, yarın sınavlarım başlıyor böhüüüü bundan sonra ki 3 hafta işkence gibi,düşünmek bile dayanılmaz,daha çok çalışmalıydım..vs şeklinde vicdan azapları, sonra bütün tatilde eylüldeki bütlere üzülmekle geçecek,aman ya,bütün bunlar hayattan bugüne kadar aldığım zevki alır götürür... :([signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yaparsın sen zekı adamsın[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! [Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Pati kapanmadan öncede böyle bir tartısma olmustu :D alınan karar pc basında cürümemiz gibi bir ortak fikirdi sanırım yada ben öyle hatırlıyorum :P[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Olur öyle arada..[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Saeros, 12 Haziran 2005 02:45 tarihinde demiş ki: üç noktalar köreltmiş senin mantığını :p saeros is back lol[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya arkadaşlar kendinizi "ben hayattan zevk alamıyorum, ben hayattan zevk alamıyorum.. bu ne yaa.. boğuluyorum bu ortamlarda" diye şartlamasanıza.. koyver gitsin.. akışına bırak.. güzeldir hayat.. sınavlarım bitti bide.. ohh 10 numara ;)[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ben hayatımdan memnunum ama şu monotonluk acaip sinir edio walla...Hep aynı mekanlar ınsanlar yemekler içkiler vs...[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zavk almıyorum dersem hakkaten elmıyorum. ben hayata nasıl davranırsam o da bana öyle davranıyor yani. ona göre...[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Zavk alma sen :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ben zevk almıyorum demedim ki. Hatta şu an aşırı mutluyum yüzümde aptal bi sırıtışla geziyorum :D ben tavsiyede bulunmaya çalıştım :-P[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arada zevk aldığım oluyor ama 5 dakkayı geçmiyor..[signature][hline]Madcat....--->Metket... BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: Dynun, 12 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: ben zevk almıyorum demedim ki. Hatta şu an aşırı mutluyum yüzümde aptal bi sırıtışla geziyorum :D ben tavsiyede bulunmaya çalıştım :-P ben zaten ordaki zavk'ı irdelemek istedim keh keh:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lol :lol:[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oy oy . şimdi farkettim. olur arada :D[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 olur canım normal karsılanıyorda birden cok komik geldi ondan yani dalga gecmek amaclı degil:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ehehe . ne zavklı bi forum bu[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hehe ahde kıvırma ariz o amaçlı:)[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok ya ama cok komikti "Zavk almıyorsan":P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bakın böyle küçük şeyler bilene çok mutlu edio beni :) aç , açıkta deilsen mutlu olmamak için sebep yok. can sıkıntısı ile hayattan zevk "zavk" almamak farklı[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Bende su an zevk alıyorum hayattan ama hala alamadıgım wow elimde olmadıgı icin ve ssleri gordukce kafayı yiycem oyunun patchleri bile elimde ya yukliyip girecem oyuna ama oyun yok BÖHÜEĞĞÜ[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zevk almıyorsan durex kullan:)))[signature][hline]Learn to Obey before you Command.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 zaman zaman oluyor bana[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 puhahua yok o.k. kullan:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" uA.com|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 en iyi zavk kı kendisi verir.bosver durex i murexi ole cıplak cıplak goyver gitsin :D hihi[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu aralar bende hiçbirşeyden zevk almamaya basladım. Öss sınavında hiçbirşey yapamayacagım hissi içime yerleşti gerci bu benı mutsuz etmiyor artık pek takmıyorum hiç umrumda değil sonucun ne olacagı. 1 sene cizim kursuna gittim gecemi gündüzüme kattım iç mimarlık yada grafik istiyordum falan ic mimarlıgı da cizimden kaldırdılar buda benim bütün inancımı bozdu artık cizimde calısmıyorum pek bi amacım kalmadıgını dusunuyorum canım cok sıkılıyor. Kız arkadasım benden artık cok fazla sey istedigini dusunuyorum 4 senelik beraberligimizi her an bitiribilirim. Onunla artık pek zevk almıyorum hatta bazen benı boğuyormus gibi geliyor hatta bunu yüzünede söyledim tepkisi beni daha da sıktı :( Benım canım bu aralar cok sıkılıyor ya ....[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar