Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayattan hiç zevk almayanınız varmı?

Joker

Öne çıkan mesajlar

bugün itibariyle hayattan zevk almaya mola veriyorum, yarın sınavlarım başlıyor böhüüüü
bundan sonra ki 3 hafta işkence gibi,düşünmek bile dayanılmaz,daha çok çalışmalıydım..vs şeklinde vicdan azapları, sonra bütün tatilde eylüldeki bütlere üzülmekle geçecek,aman ya,bütün bunlar hayattan bugüne kadar aldığım zevki alır götürür... :([signature][hline]Geldi koca Gök, Gece'yi de getirerek, Yer'i kapladı, aşka arzulu ve onu örttü bütünüyle...
Sosyal ağlarda paylaş

yaparsın sen zekı adamsın[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan
Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan
Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini
Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın
Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!??
FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!!

[Bu mesaj KenshinHimura tarafından 12 Haziran 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Pati kapanmadan öncede böyle bir tartısma olmustu :D alınan karar pc basında cürümemiz gibi bir ortak fikirdi sanırım yada ben öyle hatırlıyorum :P[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dynun, 12 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
ben zevk almıyorum demedim ki. Hatta şu an aşırı mutluyum yüzümde aptal bi sırıtışla geziyorum :D ben tavsiyede bulunmaya çalıştım :-P

ben zaten ordaki zavk'ı irdelemek istedim keh keh:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Bende su an zevk alıyorum hayattan ama hala alamadıgım wow elimde olmadıgı icin ve ssleri gordukce kafayı yiycem oyunun patchleri bile elimde ya yukliyip girecem oyuna ama oyun yok BÖHÜEĞĞÜ[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

uA.com|MSN|Blogs of my life
Sosyal ağlarda paylaş

Bu aralar bende hiçbirşeyden zevk almamaya basladım. Öss sınavında hiçbirşey yapamayacagım hissi içime yerleşti gerci bu benı mutsuz etmiyor artık pek takmıyorum hiç umrumda değil sonucun ne olacagı. 1 sene cizim kursuna gittim gecemi gündüzüme kattım iç mimarlık yada grafik istiyordum falan ic mimarlıgı da cizimden kaldırdılar buda benim bütün inancımı bozdu artık cizimde calısmıyorum pek bi amacım kalmadıgını dusunuyorum canım cok sıkılıyor. Kız arkadasım benden artık cok fazla sey istedigini dusunuyorum 4 senelik beraberligimizi her an bitiribilirim. Onunla artık pek zevk almıyorum hatta bazen benı boğuyormus gibi geliyor hatta bunu yüzünede söyledim tepkisi beni daha da sıktı :( Benım canım bu aralar cok sıkılıyor ya ....[signature][hline]SupeRock
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...