Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Oyunu satın aldığım zaman sadece Key ini almıştım bu sebeple Account olarak var Cd ler yok özetle ilgilenen varsa lütfen mail atsın . [email protected][signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stalkerx Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Swg eq2 ve lineage başlıkları altında ayrı ayrı a.mıştım sonrada bir tam topic açtım ana topic hariç diğerlerinin silinmesini istiyorum[signature][hline]Evil Thoughts Lay Behind The Dark Skin. ®Stalker® Khasperet The Drow Assassin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALtanyan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Account icin istedigin ücreti örenebilirmiyim. Burda yeni başliycak arkadaşlar var onlara 1-2 account ayarlamam gerekiyor ncsoft a bi daha kazandiricagimiza sana kazandiralim.[signature][hline]Exodiac AW of Teon Seker BH of Teon Exodiac Screamer (Jedi olcak) (Swg Corbantis) Deathtone (67. Level Assassin)(Knight Online) Emekli... msn: [email protected] icq: 402018 Life down there is just a strange illusion... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar