ponzio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Bu pack daha önce bende mevruttu fakat şimdi yok diger paklerde oldugundan 160 mb çekmek anlamsız bu pack i indirebilecegim bir site bilen varsa paylaşırsa büyük yardımı dokunmuş olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 http://www.igxp.com/patch.php burayı bi denesene istediğin olup olmadığından emin değilim bi nedenle siteyi ben açamıorum ama sorun bende yani sitede sorun yok[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Hayır burda yok benim istedigim pack 1.5 gibi birşeydi ara pack i eskiden server a baglandgımda kendisi cekiyordu şimdi sistem degismis 160 mb lik dosya indir diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 1.3.0 - 1.3.1 buyuk diil, 1.3.1 - 1.4.0 buyuk downloader'i cekip bi iki kb indirdiysen program kendini 1.3.1'e yukseltiyo. ondan sonra kapatip, 1.3.1 - 1.4.0'i calistir. yuklensin. oyunu yine ac, 1.4.1'e yukselsin, 1.4.1 - 1.5.0'i indir ya da varsa elinde kur (bu son cikan patch'ti).[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ponzio Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Yukardada yazdıgım gibi bende onu denedim fakat downloader direk 1.5 pack i buluyor oda 163 mb benim aradıgım sadece 1.30 u 1.31 e yükselten pack. (ki eskiden zaten böyle yapıyodum ama sistem degişmiş bütün packleri bir yerde toplamışlar.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 *patch[signature][hline]Est Solarus Oth Mithas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 http://www.cesspit.net/drupal/wow-repository buraya üye olup indirebilirsin[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 13 Haziran 2005 19:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 us miş patch pardon[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... [Bu mesaj Dogbert tarafından 13 Haziran 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar