Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çelik bilye

Chemical

Öne çıkan mesajlar

eheh bilen varmı bunları. Çelik bilye diye geçiyo. Pinball daki bilyelerde bunlardan işte.
Hatta resim:

Ben bunlara küçüklüğümden beri hasta olurum.
Pinball gördümmü söküp çalasım, kaçasım gelir.
Böyle bu bilyeleri kullanarak borulardan geçirerek düdükler öttürerek yapılan şeyler vardır onlara ayrı bi hasta olurum.
2 tane çelik bilyesi olduğu için aldığım oyunlaklar olmuştur.
Ama gel görki ben bunların nerde satıldığını asla bulamadım:)

Bunların bir ismide rulman bilyesidir. Rulmanların içinde vardır. Genelde bunlar serçe parmak ucu kadar olur ama hayvani boyutta rulmanların 1inc çaplı bilyeleri var.
Geçengün dolaşırken koskoca bir dükkan buldum. Sırf rulman ve bilye satıyo. Hastası oldum bakakaldım yüzlerce parlak parlak çelik bilye öylece duruyordu.
Şaşırmıştım tabi okadar aradık ama gene şans eseri bulduk.:P

Gittim sordum fiyatını. 1inclik olanlar tanesi 1ytl. Param yoktu pek gittim 3 tane daha küçük bi boyutta aldım tanesi 300den.
Pinball bilyesinin birazdaha küçüğü işte.
Bütüngün mıcır mıcır dolaştırıyorum şimdi bunları ben elimde.
İstiyen varsa çelik bilye alacam lan ben diyen varsa veriyim adresi eheh:) Karaköyde bi yer. Arka tekerleri oradan almıştım sanırım ben öyle bişiydi.

Ayrıca bunlar şahane sapan mermisi olur. Ağırlar zaten.

Birde stres topları ile karıştırmayın onlar çelik diil sanırım çok hafifler:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Alexi_Septimus, 13 Haziran 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Sen cidden zarar bir insansın.

Sende ekmek ile paddez suratlı insanların ağzına ağzına vurmak istiyorsun (halk ekmeği)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

valla nerdeydi dur bakiyim. Karaköyde perşembe pazarının oradaydı. Sokağa bakan tarafta değilde bi sağdaki iç sokaktaki dükkanlardan birisi o eski camiye yakın zaten rulman bilyesi diye sorarsan gösterirler:)[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Sosyal ağlarda paylaş

mouse toplarının dışındaki plastiği sıyır .. bi ara(3.4. sınıf gibi) bilim şenliğine kenexlerden yaptığım bişeyi götürmüştüm mouse un bilyesi yuvarlanıp onu bunu açıyodu enson işığa düşüyodu pervene dönüyodu felam sırf bu parlak bilyeyi bi işe kullanabilmek için uğraşmıştım 2 saat.[signature][hline]~o O
COMFORTABLY NUMB
Sosyal ağlarda paylaş

ha ben başlığı resmi ördüm arıyosun sandım.
bu arada:
said:
Chemical, 13 Haziran 2005 00:25 tarihinde demiş ki:

Geçengün dolaşırken koskoca bir dükkan buldum. Sırf rulman ve bilye satıyo. Hastası oldum bakakaldım yüzlerce parlak parlak çelik bilye öylece duruyordu.

ahahah spastik gibi "Ooouuuu Shiny"[signature][hline]Alo-matik
Üye - ?

Toledor: Mikinde sorunmu var
Sosyal ağlarda paylaş

bendede tiltimsi bi oyuncak vardı dergiden çıkmıştı içinden TAM boncuk tabancasının mermisi boyutunda bi tane çıkarmıştım ama boncuk tabancası alamadan kaybolmuştu :( iikide kaybolmuş aslında ya boncuk tabancasını kırardı yada attığı yeri :p[signature][hline]trees and i are one...
Mirloth 31 Night Elf druid of Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...