arina Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 çok ilginçler yaa.bayada fazla var.20-25 tane flan.bilmiyorum sizin kediler böyle hastalanıyolarmı.sorunlar şunlar: 1-bi kere hepsi grip oluyo.ciddi ciddi hapşırıyolar peçete lazım bunlara iğrenç görüntüler oluşuyo çünkü:D 2-bi tanesinin dişi şişmişti geçen sene ilk defa görmüştüm çok şaşırmıştım.daha önce tanık olanınız varmı? 3-son olarak da yeni doğanların %30'unun tek gözü hastalıklı.tek göz olarak geziyolar bi komşumuz onlara ilaç falan alıyo bişeyler yapıyo bazen düzeliyolar ama ilgin hastalıklarla cebelleşiyo zavallı kediler neden acaba?[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 2-bi tanesinin dişi şişmişti geçen sene ilk defa görmüştüm çok şaşırmıştım.daha önce tanık olanınız varmı? alla alla :)[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastTouch Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ırsidir ırsi ..=)))))))))[signature][hline]aşk mı oda ne...gıcık yapıyo ben almiyim yeni bıraktım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar