Bayrog Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Glow olmak istiorum ama bunun için galiba sadece Jabba gorevi kaldı.Bir sürü yer dolaştım Rebel ve Nym badgelerini yaptım acaba hala JAbba ya gerek varmı??? NOT:Bunu soruom çünkü jabba faction -5000 ve artık eskisi gibi mos eisley de adamlar bulamadım öldürüp Jabba puanı toplayacak.NE yapmalıyım???[signature][hline]Eclipse BH'ı Bayrog Zar(respec saolsun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Merhaba, Aklıma gelen çözüm, hutt'a karşı negatif faction puanı olmayan bir arkadaşınla grup yapman ve ardından bu arkadaşının hutt'dan çeşitli görevler alarak senin -5000 puanını indirmeni sağlaman. Bir kaç kişiden bunu duymuştum. İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Valarian thug keseceksin,Tatooinede mission temde cikiyordu en son.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar