Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Moda'ya gittiğinizde kime sorsanız gösterir. Dondurmaları enfestir. "1 top 1.25ytl" şeklinde ki fiyatıyla -kalitesine göre- ucuzdur. Kısacası şiddetle tavsiye edilir. (Mado'ya rahmet okutur, o denli güzeldir)[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 oraya kadar kolumuzdan sürükleyip götürüp, mis gibi dondurma yerine yanındaki dükkanda haşırt fiyata waffle aldırtanlar utansın...[signature][hline]comand falied
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 madonunkinden kat be kat daha kaliteli dondurması(modadaki) olduğunu müşteri sayısı açıkça ortaya koyuyor. orta sınıfın üstü dondurma için ne anlama geliyor pek çözemedim ama maraş dondurması değil bu, hani sakızlı dondurmalar bir üst seviyeye giriyorsa bilemicem. modada ali usta yerine madoya gidiyorsan yazık sana.
helena Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 moda madoya gitmeden önce bi kaç kez düşün bence. şikayetvar.com'da en çok tepki alan firmalardan biri mado.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiç bir ordu tanımıyorum"
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Mado'nun dondurmasını sevmem ( Gerçi dondurmayı pek sevmem ) ; ama Ali Usta güzeldir valla. Gene de Bebek'deki Mini ( Ya da böyle birşeydi adı ) gibisi yok..[signature][hline]Click! Lopeth, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
555 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 fiyatıda ucuz sayılabilir bence çok seviyorum oranın dondurmasını da orayı da[signature][hline]la petite ezique
Nereid Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 antep fistikli dondurmanin alisik oldugu kivami maras dondurmasi kivamidir muhtemelen. yine de karadut yoksa santa maria var, ne bilim karisik meyveli enteresan bir çesit var, nane var kahve var. iidir bence.[signature][hline]And yes I'll have no more dreams to defend. So.
Öne çıkan mesajlar