Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ne zaman?

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

ben hala barretciyim ama biraz paslandim :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj zgrw tarafından 24 Mayıs 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Krusty Ruger'ı eline almada ne kullanırsan kullan :) tek oyniyamadıgın silah ruger bende öyle takılıyom işte desert harici her silahı iyi tutarım :D[signature][hline]Razu, 24 Mayıs 2005 20:33 tarihinde demiş ki:
Resmin en sağındaki yapı bakıldıgında penise benziyor.Değiştirilmeli.
Sosyal ağlarda paylaş

arkadaslar size bir tavsiye vereyim ruger kullanan birisi baret baret kullanan birisde ruger kullanmasın ikisinin atış şekli de aynı sadece baretin başlangıç hızı çok daha az kendini ruger a alıştıran biri barete geçince çok zorlanıyor fakat 1-2 saat oynadıktan sonra iyi oluyor fakat sonra rugeri eline aldığında.... gerisini siz düşünün :D bana öyle oldu zor alıştım tekrar[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben artık baret hariç tüm silahları alıyorum, baret fazla zevk vermiyor. Arda m79 fln alıyorum süper oluyo ;)[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...