HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 geliyorum ben de...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ee ne oldu gıdıyomuyuz gıtmıyomuyuz sımdı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 gidicez gitmesine de kimse ilgilenmiyor burayla kardeşim, ben ilgilencem de benim yaptığım buluşmalara 2 kişi falan geliyor biel atın şuraya, diriltin topici, toplayı adamları alla alla ya...[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 nooldu, gelenlerin bi listesi yok mu?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Burdaaaaa......[signature][hline]Sword is a Weapon For Murder Swordsmanship is an Art of Murder But I Prefer To Use My Sword To Protect -----Kenshin Himura----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bu topii her gördüğümde acıkıyorum... kahretsin yine acıktım.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." 06.13.2002 - 05.06.2005 *Kim bilir kaç ilke söylemiş, kaç ban yemiş... [Bu mesaj Chiptech tarafından 12 Haziran 2005 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Uuuupppp!!!! noldu uyudu herkes ya, kaç gün kaldı şunun şurasında, hadi toparlanalım[signature][hline]Penthesilea'yı banlayanları protesto ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Listeyi estel yapıcakmış lütfen küfürleriniz özel mesaj oalrak estele atınızki azıcık ilgilensin hehehe[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Estel kaale almıyor msnden sordum kaçıyo aynen[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ihaleyi üstüme yıktı berk gargameli... ben şimdi detaylı malumat hazırlıyorum... sora takılın gelen gelmeyen diye. Listeyle neyin uğraştırmayın.. Yeni topic acıyorum[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 12 Haziran 2005 22:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 katılmaktadır[signature][hline]Delıkanlım İşaret Aldığın Gün Atandan Yürüyeceksin...Millet! Yüreyecek Arkandan Kucuk Gorme....Hor Gorme Delikanlım Kendini Şu Kırık Abideyi Yüceltecek Taştasın Yürü Hala Ne Diye Oyunda Oynaştasın!!!?? FATİH'in İstanbul'u Feth Ettigi Yastasın!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Esh, 12 Haziran 2005 11:27 tarihinde demiş ki: 2. ada hangisi abi? heybeli mi =P 1-kınalıada 2-burgazada 3-heybeliada 4-büyükada 5-moonglow :P[signature][hline]comand falied Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar