Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar cehennem üyeliği invite sistemi ile açılmışta öğrenmek istedim acaba bana invite yollayabilecek bir gönüllü arkadaşımız var mıdır? :-) Cehennem hacklendi ama açarlar heralde bikaç güne.[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlık sitesi mi oldu cehennem.. İnvite felan.. hey yarabbim.. Yakında yemek tarifide vermeye başlar herhalde..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv***** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 EHuehe :D Öyle kardeş walla mail at istersen ama şu ana kadar mail atıp da cevap alan 1 kişi görmedim :). Hizmette sınrı tanımıyorlar senin anlayacağın. Ama olsun bir üyeliğim olsa fena olmaz :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar