dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi nedi bu rogue itemlernn pahalılıı??? ya bunu çözemedm ben!! nedeni belli: az çıkması ama gm ler neden az koyuyo bunu inadna mı abi_?? alala!! lan bi bıçak aliim diosn hani en iisi de dii bak mirage aliim diosn +1 ine 50m fiyat çekiolar iş midir bu ya!! sırf bu bıçak meselesnden oyundan souduma abi. "sword brealer" larla gezinioz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fightrance Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 50 ye bulursan al derim.[signature][hline]Sadece Üye Ol 25$ Kazan! Sonunda işe yarar birşey yaptımya artık exp kaybetsemde gam yemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 doruu diyo 50 ye al koy 60 dan rahat gider 61 e satamazsın he :P[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: CursetH, 13 Haziran 2005 13:15 tarihinde demiş ki: doruu diyo 50 ye al koy 60 dan rahat gider 61 e satamazsın he :P birkac gun once abyss'den cikan mirage'i 65'e sattim. bazen neyin kaca gidecegi hic belli olmuyor. belki o an pazarda satilan item sans eseri bir tek sende oluyor, belki parasi cok olan bir dupe manyagi 3un 5in hesabini yapmadan aliyor. sans biraz da..[signature][hline]hakiki tosun pa$a benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: oQo, 13 Haziran 2005 01:28 tarihinde demiş ki: Su Abyss öldürüyo beni gülmekten gecen kafeleri geziyordum cocuklar Abyss dungeonda para kasıyolar cocuk diyoki , Aboo lan Abeys cıktı lan gel gel Abyys diyemiyor Abeeys diyor öbürü arkadan diyo ; La Osman , Süreyya ayhan büyüsü ver cabuk orc kovalıyo (Swift oluyor bu büyü) lan hadi kescek beni :D Abyys böylelerle dolu ben tavsiye etmem başka yerde kasın paranızı Abi örenecekler daha ezik bunlar bende yaşadım aynı sorunları örneğin priest ten tp istedim :D[signature][hline]Nick : SoLaReS Clan : The_Others2 Server : Ares Nation : El Morad Level : 4x İki Kişinin Bildiği Sır DEĞİLDİR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 nası yaa :S abi nolur söle ne abyssi?? neresnde hngi yaratk sen söle ben ömrüm boyunca onu kesiim abi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: tosun_pasa, 13 Haziran 2005 13:41 tarihinde demiş ki: said: CursetH, 13 Haziran 2005 13:15 tarihinde demiş ki: doruu diyo 50 ye al koy 60 dan rahat gider 61 e satamazsın he :P birkac gun once abyss'den cikan mirage'i 65'e sattim. bazen neyin kaca gidecegi hic belli olmuyor. belki o an pazarda satilan item sans eseri bir tek sende oluyor, belki parasi cok olan bir dupe manyagi 3un 5in hesabini yapmadan aliyor. sans biraz da.. abi hngi abyss die bunu kasttetm mirage için yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 eheh adamin biri priest charimdan swift istemisti "ben priestim swift atamam" dedigimde "ne bicim buffersin swift atmayi bile bilmiyon ***** senin diyip partyden atmisti...cok dusundum acaba karsimdaki insanmi diye sonra cahilligine verdim :).Egitim Sart!!![signature][hline]Nick:Marla Server:Beramus LvL:4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CursetH Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yaratıın adı Were House Keeper yalnış hatırlamıyosam :9 hem pat küt döüş kavga yoq sen ona bi gem veriyosun abi ben bunu deiştirim senle die oda sana artıq ne düşerse bahtına mirragede verir gold barda manada verir 2 k lık heal potda verir : )[signature][hline]ve tAnrI gIzI yArattI; eRKekLerDe gAdInI :pP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 PUAHAHAHAH! abi kırdırdım dsene yaa!! PUAHAHAHAH[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 abi kaç abysste çıktı mirage?[signature][hline]***THE DREAD LORD*** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2120201 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 walla ben lvl 38 iken kobold larda saatte 400 k para kastığımı hatırlıyom istersen sende dene lvl 41 worrior areeeeeeeesssssssssss[signature][hline]illaki bağırtceniz lem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hele bir de aoe mage varsa...off..paraya para demezsin..sana saldıran karus yok..sıra beklemek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar