Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow'um geldi!

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
Absolut, 09 Haziran 2005 13:34 tarihinde demiş ki:
Kartakter yaratılır ve eee ne yapıcam ben diye ekrana boş boş bakılır :)
Acaba başka class mı açşaydım?
Shaman mı rugue mu açsam?
Ek skillerde neyi seçeyim?
XXX questi için bu amca nerde ya?
Oha lvl60 adam burda ne arıyor? Hass ya neden kestiki beni?
Keşke healer class olsaydım team bulması kolay olurdu.

Welcome to WoW

eheh çok güzel açıklamış bravo :D[signature][hline]www.gamerbug.net
www.underground3.com
www.animetr.com
www.gtatr.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 10 Haziran 2005 21:51 tarihinde demiş ki:
- pyotr baya kicin kalkti bakiorum
- adam olun essek olmayin
- artislik yapma
- ezilik senin gibi ufak bir soruyu kendine problem yapip sacma sapan oraya buraya saldiran veletlerin yaptigidir

bunlar senin mesajlarindan alintilar. bi de soyle demissin;

- insani özel yapan diger insanlara saygisi sevgisidir,önem verip insalari dinlemek sorunlarina yardimci olmaktir sevgili kardesim.

Yani tüm bunların içinde editlenecek birşey bulamıyorsan ben de diyecek birşey bulamıyorum

kicinin kalkmasi bir deyimdir gayet de kullanilir.burada editleyecek kadar agir sözler varsa bir zahmet paticik froumlarinin altinda yazan
"AREAMASTER YOU SON OF A BITCH " i ve bunun gibi salak sacma küfürlü sözleri düzeltin.isgüzarlik yapmak istiyorsaniz bunlari degistirin ilk.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

lol ozrun kabahatinden beter be :)

kendine denilmesini istemedigin seyler baskasina solemeyecek sin biri gelse sana velet dese ne diyeceksin ne dusunecek sin hala editlenecek bisi gormuyosan yazik :)

bu arada verdigin ornek cok komik o paticik tarihine gececek bi topic olayi hatirlayacak kadar eski olsaydin bole bi ornegin cok komik ve senin seviyeni dusurecek bi ornek oldugu anlardin..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 11 Haziran 2005 01:10 tarihinde demiş ki:
lol ozrun kabahatinden beter be :)

kendine denilmesini istemedigin seyler baskasina solemeyecek sin biri gelse sana velet dese ne diyeceksin ne dusunecek sin hala editlenecek bisi gormuyosan yazik :)

bu arada verdigin ornek cok komik o paticik tarihine gececek bi topic olayi hatirlayacak kadar eski olsaydin bole bi ornegin cok komik ve senin seviyeni dusurecek bi ornek oldugu anlardin..

valla beni paticigin tarihi falan ilgilendirmiyor.okudumu gördügümü söylüyorum.madem cok ayip konusmusum.böyle bir tezattligin olmasi da garip geldi dogrusu.adam bana essek diyor benim lafimi döndürüp ben velet diyince göze batiyor.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

kardes sen burda yok ken de mod lar vardi burda sen belki gidincede olacak forum mod uyla uyesiyle herseyiyle bir butun..mod bole yapti benim ustume gidiyolar vs demek gereksiz..tabi bende bu topic i bastan sonuna kadar okumadim o yuzden fazla bisiler yazmak istemiyorum ama yanlisin gorulmus soylenmis belki sana essek diyene de bi uyari yapilmistir ne biliyosun?elestirdigin mod lar bu isi cok uzun zamandir yapan kisiler bisi demisler se tamam pardon de cekil kenara.. dogru oldugu ispatlasan sana madalya verilmeyecek burda tek istenilen bi duzen olmasi seviye icinde tartismak bilgi paylasimi..

madem paticik tarihiyle ilgilenmiyosun o kadar eski bi yaziyi buraya yazip bi de ustune yorum yapma hakkini kendinde nasi buluyosun anlamis degilim :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 11 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki:
kardes sen burda yok ken de mod lar vardi burda sen belki gidincede olacak forum mod uyla uyesiyle herseyiyle bir butun..mod bole yapti benim ustume gidiyolar vs demek gereksiz..tabi bende bu topic i bastan sonuna kadar okumadim o yuzden fazla bisiler yazmak istemiyorum ama yanlisin gorulmus soylenmis belki sana essek diyene de bi uyari yapilmistir ne biliyosun?elestirdigin mod lar bu isi cok uzun zamandir yapan kisiler bisi demisler se tamam pardon de cekil kenara.. dogru oldugu ispatlasan sana madalya verilmeyecek burda tek istenilen bi duzen olmasi seviye icinde tartismak bilgi paylasimi..

madem paticik tarihiyle ilgilenmiyosun o kadar eski bi yaziyi buraya yazip bi de ustune yorum yapma hakkini kendinde nasi buluyosun anlamis degilim :)

yuh yani way :D son cümle gerceten mantik kurallarini zorlamis :P.[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

said:
xrex, 11 Haziran 2005 02:36 tarihinde demiş ki:
said:
Way, 11 Haziran 2005 01:34 tarihinde demiş ki:

yuh yani way :D son cümle gerceten mantik sinirlarini zorlamis :P.
[signature][hline]--------------------------------------
Kam-Orc Shaman BL
www.grimsoul.co.uk
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...