Maleboge Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: DynamicK, 12 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: norton kullanma ben kurdum şimdi silmeye üşeniyorum gereksiz yere kastırıyor makinayı çok önemli belgelerin yoksa, şirketin bilgisayarı falan değilse bukadar kasmaya gerek yok güvnlik için zaten BU konuyu daha önce uzun uzun açıklamıştım paticik forumlarında "Criminal2"'nin yazılarına bakın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Olması gerektiği gibi bir anti virüs programı kullanmak istiyorsanız AVAST kullanın. Update leri günlük (hatta bazen günde 2 kez falan).Oldukça hızlı virüs arama ve kesin yok etme özelliklerine sahip. (yani Norton veya Kaspersky'nin yaptığı gibi "Buldum buldum Virüs buldum" dedikten sonra "Eeee ben bunu silemiyom ama yaaa.." mızıkçılığı yok) Daha da önemlisi kullandığınız program tamamen ücretsiz. Kopya crack falan uğraşmaya gerek yok. Norton ve Kaspersky gibi hayvan bellekte yemiyor... Bunun dışında, AVP ve NOD32 de oldukça iyi. Bir de Almanca bilenler için STEGANOS isimli program oldukça başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexey Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Panda Platinium 2005 Internet Security gerçekten çok başarılı.Antivirus,adaware,spam... hepsi mevcut. [Bu mesaj Alexey tarafından 12 Haziran 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tarama için dersen kaspersky ama sürekli açık olcak dersen nod32 çünkü kaspersky açık olunca bilg o kdr yavaşlıyor ki virüs girmeye üşenir öle yani. ben nod32 kullanıyorum memnunum yanında ad-aware var adawarenin adwatch programını da açarsan bi sorunun kalmaz[signature][hline]açımm açç Msn adresim karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ivor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 avast virus cleaner www.download.com dan aratip indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 kaspersky antivirus varken digerleri neyler :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 McAfee Security Center[signature][hline]Doğacak güneş gibi halkın kara yazgısının üstüne Doğacak güneş gibi karanlığın ortasına sesimiz Yumruklar dalgalanıyor göklerde Kızıl bantlı şehitlerimizle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 AV[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar