Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahaha tgrt deki dikkat programı!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
busefer olayı artık aşmışlar :) bi çocuk çıkarmışlar çocuk 8-9 yaşlarında ve başlıkta şu uzaylı türk çocuğu nedenide şuymuş baktığı camları kırabiliyomuş neyse işte yazılar geçti bide doktor çıkardılar doktor ben bu çocuğun uzaylı olduğunu düşünüyorum,bu çocuk gözleriyle camları kırabiliyor dedi neyse programın sonunda bi baktım cocuğun gözüne mavi bi gözlük takmışlar ozaman kırmıyomuş camları peki gözlük te cam diil mi???Yoksa bu çocuk kadir inanır mı olacak???bide doktor dediki nasa çocuğu izlemeye almış....peeeh

Bu program gerçekmi yoksa şaka mı yapıyolar?? eğer şaka yapıyorlarsa bravo gülerken sandalyeden düştüm walla :)[signature][hline]Rest In Peace....

[Bu mesaj 10ur tarafından 12 Haziran 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allahım programı sunan adam da çocuk bardağı kırdıktan sonra(!) "tak şu gözlüğü tak tak" diyo , peh sanki gözlük engellicek...

hele kameranın objektifini kırma hadisesi vardı ki bombaydı...

bir zamanarın Şok'u olmuş Dikkat :D[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
bak bende kırıyom aha *taş atar* bak kırdım daha kolay böyle hem.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma...
MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE.
DO NOT SHORT-CIRCUIT.
KEEP UNDER -30°C
bakmasana lan
Mesaj tarihi:
euzü billahimine...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki:
Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç...
Mesaj tarihi:
eheh yazık yaa zaten böyle prodramlarda flash tv 1 bu 2[signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF

Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Mesaj tarihi:
said:
Impressive, 13 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki:
sTv ye laf atmayin feytullah cilar basar
[signature][hline]böyle iyi.

[Bu mesaj elvyn tarafından 13 Haziran 2005 06:54 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...