10ur Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 busefer olayı artık aşmışlar :) bi çocuk çıkarmışlar çocuk 8-9 yaşlarında ve başlıkta şu uzaylı türk çocuğu nedenide şuymuş baktığı camları kırabiliyomuş neyse işte yazılar geçti bide doktor çıkardılar doktor ben bu çocuğun uzaylı olduğunu düşünüyorum,bu çocuk gözleriyle camları kırabiliyor dedi neyse programın sonunda bi baktım cocuğun gözüne mavi bi gözlük takmışlar ozaman kırmıyomuş camları peki gözlük te cam diil mi???Yoksa bu çocuk kadir inanır mı olacak???bide doktor dediki nasa çocuğu izlemeye almış....peeeh Bu program gerçekmi yoksa şaka mı yapıyolar?? eğer şaka yapıyorlarsa bravo gülerken sandalyeden düştüm walla :)[signature][hline]Rest In Peace.... [Bu mesaj 10ur tarafından 12 Haziran 2005 22:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 tgrt bir televizyon kanali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 lol !![signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 allahım programı sunan adam da çocuk bardağı kırdıktan sonra(!) "tak şu gözlüğü tak tak" diyo , peh sanki gözlük engellicek... hele kameranın objektifini kırma hadisesi vardı ki bombaydı... bir zamanarın Şok'u olmuş Dikkat :D[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 bak bende kırıyom aha *taş atar* bak kırdım daha kolay böyle hem.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 euzü billahimine...[signature][hline]Feriştah Yinge, ateşli bir yaz gecesinin bilinmeyen tarihinde demiş ki: Adının sonradan Mando olduğunu öğrendiğim ''M'' harfli genç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 eheh yazık yaa zaten böyle prodramlarda flash tv 1 bu 2[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yok baba Stv Flash TGRT aehae stv önde gideni...[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 said: 10ur, 12 Haziran 2005 22:33 tarihinde demiş ki: uzaylı türk çocuğu budur abi olay[signature][hline]kelimeler durur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 babam da oturmuş ciddi ciddi bunu izliyor. Hele o 100 ytllik haberi gördü aaa dedi yarıldım yerlere yattım[signature][hline]Msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Impressive Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 sTv ye laf atmayin feytullah cilar basar :)[signature][hline]Epica UO Shard Forumlarimiz Cs Portalimiz > [email protected] < [spo=Server Adreslerimiz] Web : www.epica.gen.tr Web : www.csalemi.com CS1.5 : cs1.epica.gen.tr CS1.5 : cs1.csalemi.com CS1.6 N/S : cs.klanae.com IRC : irc.epica.gen.tr [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya korkunç bişi ya ... nasıl bir programdır bu insanlar oturup yerse fln ağlarım ya[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 annem de soruyo oğlum gerçek mi bunlar diye..."yok anne sıkış hepsi şöle şöle vs." diye anlattım ufkunu açtım kadının...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: Impressive, 13 Haziran 2005 01:36 tarihinde demiş ki: sTv ye laf atmayin feytullah cilar basar[signature][hline]böyle iyi. [Bu mesaj elvyn tarafından 13 Haziran 2005 06:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 heheuh feytullah ne be...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Sok programi vardi ayni bu konseptte[signature][hline]Garbın cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düşmanım sana, kalsamda bir kişi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 said: HymnOfSnuk, 13 Haziran 2005 07:26 tarihinde demiş ki: heheuh feytullah ne be... tarikat üyesi :-)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfası Erutan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar