sirman Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 selam arkadslar ben uzun zaman once oyunu birakmistim taniyan tanir infinity serverindan Ege Sir'mann simdi butun bu upgrade , expanison ve ep3 ten sonra gelen gazla tekrar basliyim dedim ve total experience aldim . infinity serverindayim oncelikle . -ayni bilgisyarda oynuyorum (512 ram 64 geforce fx) ama bugun inanilmaz bir lag gordum yani adam gibi hareket edemiyorm ne yapabilirim ? -bir baska bir soru nasil uzaya cikacagim ? -bitane daha nie butun dandik mesleklerin novice kutularina sahibim ? ya bana yardimci olabiliecek insanlar burdan nicklerini belirtebilirlermi ? cok cok teseekkurler[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ekran kartini geçtim hadi ama bir 512 ram daha alman seni rahatlatir.Starship terminalleri var spaceportlarda gemini aldiktan sonra launch ship yapacaksin uzaya çıkmak için.Son olarak dandik meslek yoktur onu kullanamayan vardir.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse Aymar Ehe-eclipse The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 eclipse e gel :p[signature][hline]Othmobast Orz'wase Master Brawler, Teras kasi master, novive fencer&pikeman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: nuwanda89, 11 Haziran 2005 19:38 tarihinde demiş ki: eclipse e gel :p bu durumda corbantiste gel dersem sorun olmaz dimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nimloth Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Corbantis'e gelse. lol[signature][hline]Breaking into the hell or heaven i don't mind Suspect creator is to be judging right Ama ama hangimiz aslında mason değiliz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Launchpaden options a gir Advanced dan , disable file caching i tikle performansı artırdı bende en azından loadinglerim hızlandı[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ege hoşgeldin diyim önce... infinityde genwa xazu hala oynayan oyuncular benim bildiğim kadarıyla. ben bıraktım bayadır ugramıyorum... onlar yardımcı olucaklardır sana büyük ihtimalle[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 saol tunc hosbulduk ,, bu sefer cabuk gelisebilmek icin fln bide yardim ederler die corbantise gectim (tabi impler cok die bide) ama daha kimseyi bulamadim nicklerinizi yazarmisiniz benimki Noxlorth soyadini unuttum :) neyse bana sole bi araba bi basimi sokacagim ev verebilecek arkadaslar varsa bni cok sevindirirler :)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 cu'bor a tell at ama benim gönderdiğimi söleme :D[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 hehe oldu atarim aksam valla simdilik daha once corbantise gelin diyenler hepsi offline da kimse ilgilenemedi bende bi amerikali arakadas buldum marksman scout kastik hafif pistol 3 fln galiba bounty hunter yolunda ilerliyorum :) ama yavas yavas jedi icin badge kasma fln en azindan force sensitive olmak icin fln da baslicam yanliz ben bu jtl olayini anlamadim adamla ciktik uzaya bestineden gorev aldik yaptik bitane zor ama vurmak bide ben uzay gorevini hep bestine storm squadron dan mi alcam ? ya bi ev basimi sokacak bi araba :) bide sole saglam bi hunt gurubu lazim :)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 yav bide bu level sistemi ne bole ya bi garip oldum ztn wow u birakip geldim bide burda cikti karsima neye gore artio bu level ? bide jedi mevzusu galiba artik herkes force sensitive olup bole bi skiller albiliomus dorumu nasil yapcaz biraz anlatabilirmisinz ?[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 ya ege yanlış anlamada... "pls bakın" diye topic görünce içim bi hoş oluyor *!aklına "cem_jedi" gelmiştir*[signature][hline]www.kemirgen.net DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki: bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 lol kusura bakma abi[signature][hline]i'm a jedi like my father before me . Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar