Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pls bakin !

sirman

Öne çıkan mesajlar

selam arkadslar ben uzun zaman once oyunu birakmistim taniyan tanir infinity serverindan Ege Sir'mann simdi butun bu upgrade , expanison ve ep3 ten sonra gelen gazla tekrar basliyim dedim ve total experience aldim .
infinity serverindayim oncelikle .
-ayni bilgisyarda oynuyorum (512 ram 64 geforce fx) ama bugun inanilmaz bir lag gordum yani adam gibi hareket edemiyorm ne yapabilirim ?
-bir baska bir soru nasil uzaya cikacagim ?
-bitane daha nie butun dandik mesleklerin novice kutularina sahibim ?
ya bana yardimci olabiliecek insanlar burdan nicklerini belirtebilirlermi ?

cok cok teseekkurler[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .

Ege Sir'mann - Master Artisan/Novice Smuggler - European Infinity
Sosyal ağlarda paylaş

Ekran kartini geçtim hadi ama bir 512 ram daha alman seni rahatlatir.Starship terminalleri var spaceportlarda gemini aldiktan sonra launch ship yapacaksin uzaya çıkmak için.Son olarak dandik meslek yoktur onu kullanamayan vardir.[signature][hline]Eamer Strider-eclipse
Aymar Ehe-eclipse
The Dark Side of the Force is a pathway to many abilities some consider to be unnatural
Sosyal ağlarda paylaş

ege hoşgeldin diyim önce... infinityde genwa xazu hala oynayan oyuncular benim bildiğim kadarıyla. ben bıraktım bayadır ugramıyorum... onlar yardımcı olucaklardır sana büyük ihtimalle[signature][hline]www.kemirgen.net
DynamicK, 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
bırah ya turklere erken bosalıyo diyen milletin takımı kazandı
Sosyal ağlarda paylaş

saol tunc hosbulduk ,, bu sefer cabuk gelisebilmek icin fln bide yardim ederler die corbantise gectim (tabi impler cok die bide)
ama daha kimseyi bulamadim nicklerinizi yazarmisiniz
benimki Noxlorth soyadini unuttum :)
neyse bana sole bi araba bi basimi sokacagim ev verebilecek arkadaslar varsa bni cok sevindirirler :)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .

Sosyal ağlarda paylaş

hehe oldu atarim aksam valla simdilik daha once corbantise gelin diyenler hepsi offline da kimse ilgilenemedi bende bi amerikali arakadas buldum marksman scout kastik hafif pistol 3 fln galiba bounty hunter yolunda ilerliyorum :) ama yavas yavas jedi icin badge kasma fln en azindan force sensitive olmak icin fln da baslicam yanliz ben bu jtl olayini anlamadim adamla ciktik uzaya bestineden gorev aldik yaptik bitane zor ama vurmak bide ben uzay gorevini hep bestine storm squadron dan mi alcam ?

ya bi ev basimi sokacak bi araba :) bide sole saglam bi hunt gurubu lazim :)[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .

Sosyal ağlarda paylaş

yav bide bu level sistemi ne bole ya bi garip oldum ztn wow u birakip geldim bide burda cikti karsima neye gore artio bu level ?

bide jedi mevzusu galiba artik herkes force sensitive olup bole bi skiller albiliomus dorumu nasil yapcaz biraz anlatabilirmisinz ?[signature][hline]i'm a jedi like my father before me .

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...