Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Arkadaşlar priest hakkında biraz bilgi alabilirmiyim? (PvP bazında)[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Verkard Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Faq bölümüne bakarsan ayrıntılı bir şekilde bulabilirsin.Ne ise yaradıklarından özelliklerinden ne giyebildiklerine kadar hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 holy - > rezalet shadow - > pvp de en güclü classlardan bi tanesi (simdi en güclü dicem hedehödöcüler cikicak o yüzden en güclülerden bi tanesi)[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 pent kaybol :P /Merv :) [Bu mesaj Reumer tarafından 03 Haziran 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 oyunun en overrated class i[signature][hline]joyzmaa / burning legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 humanmı tercih etmeli acaba priest için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 priest = undead devouring plague ftw ^^ illa ally acicam diosn ne ac. shadowmeld > fear ward bence, nasi olsa var trinket in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 dwarflarin kendilerini instant healliyebilme büyüleri de var. dwarf priest > night elf priest kesinlikle. ama ben night elfim : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Rewendor, 31 Mayıs 2005 01:43 tarihinde demiş ki: Allah'ım yaratıyosun bari takip et.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 olsun ben yine de ne acardim :) ally aciosan ya cok horde var diye ya da horde modelleri cirkin diye acarsin tahminen. 2.yi secip dwarf acarsan komik olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 undeadler cok aglatir ama alliance priestlerini, horde olursan sadece warriorlar aglatir. elf kizlarinin cekiciligine kapilmamak lazim. :p[signature][hline]otkell lvl60 orc warrior of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 İlişikteki linkten hangi sınıf, hangi ırk ne gibi avantaj ve dezavantaj alabiliyor görebilirsin http://wowvault.ign.com/View.php?view=Stats.View Benim oyundaki tecrübem çok derin olmasa da okduklarımdan undead priest'in priest sınıfı için en avantajlı stat'lara sahip ırk olduğu, keza role play açısından baktığımda da işin açıkcası shadow büyüleri kullanan bir alliance bana mantıklı gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 aslinda ally priestler undead savaslarina cogunlukla bi 800~ mana avantajla giriolar cogu undead devouring plague cast ettigi icin .. cogu onun da cure edilebildiinin farkinda diil hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 DP cure edilmiyo ki ya da horde da dispel curse vs falan yok :) priest te yanlizca dispel magic ve cure disease var diye biliyorum yanlis mi biliyorum acaba undead priest bence pvp bakimindan daha ustun diye dusunuyorum ama kisiden kiseye degisir bu gorus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Hmm tepkiler güzel priest açıyorum ozaman :) Human priest açıcam böyle Ak sakallı falan rahip gibi eheh[signature][hline]Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 DP'yi zamaninda yedirmek lazim, verdigi dmg kadar cast edeni healliyo ki adam uzun sureli buyu cast ederken bunlari kullanmak esastir, ki dispell atamasin ayrica buyunun suresini uzatsin...[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: BonePART, 03 Haziran 2005 20:13 tarihinde demiş ki: dwarf ac bence neden dersen ilerde bosslarda felan fear olayı ise yarıyo said: Penthesilea, 03 Haziran 2005 20:27 tarihinde demiş ki: dwarflarin kendilerini instant healliyebilme büyüleri de var. dwarf priest > night elf priest kesinlikle. ama ben night elfim : ) Bende Dwarf Priest açim bari :) gerçi biraz komik görünüyolar ama avantajları fazla gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Way, 03 Haziran 2005 21:19 tarihinde demiş ki: DP cure edilmiyo ki ya da horde da dispel curse vs falan yok :) priest te yanlizca dispel magic ve cure disease var diye biliyorum yanlis mi biliyorum acaba undead priest bence pvp bakimindan daha ustun diye dusunuyorum ama kisiden kiseye degisir bu gorus :) dp > disease Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 benim level 29 bi priest var human. henüz paladin dışında bi duel kaybetmedim , o da mana pot kullandı.[signature][hline]valandil ownz j0o! seni ben ellerin olasın diye mi sevdim allahsız WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yanlış anlama head ama 29 karar vermek için çok erken. iki tarafın da talentları tamamlanmamış, büyüleri tamamlanmamış.. priest ileride çok daha güçleniyor :P silence falan filan derken überiyor.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 yazık magelere ya amele oldular walla bu oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Head, 06 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: benim level 29 bi priest var human. henüz paladin dışında bi duel kaybetmedim , o da mana pot kullandı. sen lvl 29 undead rogue ya da 29 shaman la kapis bakalim o priest kac sn dayanacak :) rogue ve shaman dedim cunku dier class lar daha soralari talent olaylarini tamamlayinca asil guclerine ulasiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Sensible, 03 Haziran 2005 21:24 tarihinde demiş ki: Hmm tepkiler güzel priest açıyorum ozaman :) Human priest açıcam böyle Ak sakallı falan rahip gibi eheh Fla human acma Dwarf veya Nightelf ac oyundada beni friend listene ekle nick sirplaya.[signature][hline]WoW - Sirplaya - Burning Legion (The Gral Mage) CoH - Algus Requiem L50 - Scrapper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forme Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Way, 06 Haziran 2005 13:15 tarihinde demiş ki: said: Head, 06 Haziran 2005 12:25 tarihinde demiş ki: benim level 29 bi priest var human. henüz paladin dışında bi duel kaybetmedim , o da mana pot kullandı. sen lvl 29 undead rogue ya da 29 shaman la kapis bakalim o priest kac sn dayanacak :) 42 elf priestken, 47 undead rouge kestim ustelik mobla savasirken arkadan saldirdi :) etrafda yeterince mob varsa sadece dot atip fear atman yeterli gerisini sadece oturup izliyorsun :) rogue ve shaman dedim cunku dier class lar daha soralari talent olaylarini tamamlayinca asil guclerine ulasiyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 said: Mum_Chamber, 06 Haziran 2005 12:38 tarihinde demiş ki: yanlış anlama head ama 29 karar vermek için çok erken. iki tarafın da talentları tamamlanmamış, büyüleri tamamlanmamış.. priest ileride çok daha güçleniyor :P silence falan filan derken überiyor. bence mesaj atmadan once bunu bi dikkate alin[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 36 priestim var her onume gelen elime veriyo eheh rogue dan sonra zor geliyo mana class =D bu arada shamanlar kesinlikle priest du$mani rank 4 shield actigimda adamlar 4 kere melee vurdugu an iniyorum nedense uhuhu adaminda %19 hpsi kalmisti bohuhu[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. [Bu mesaj Disappear tarafından 06 Haziran 2005 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar