Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaslar son zamanlar forum duzenlemek ve yapmakla ugrasıyorum(Daha dogrusu ogrenıp yapmaya basladım)...Sımdı free bır yerden bır forum actık..Cok iyi degil belki ama cok kotu oldugunu da zannetmiyorum bir seyler yapmaya calıstık:)..Eger bu isi biraz daha kavrarsam Paralı olarak bir yerden alıp Daha kalite bir forum acmayı dusunuyorum...Sımdılık bu forumla ıdare etmeyi dusunuyoruz:)..En azından bır gırıp cıkın derım bakın bır kere derım ... http://saphirex.12.forumer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huntercik Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Göze hoş geliyor tebrikler ;)[signature][hline]swift,silent,deadly mercenary Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bunu forumer.com'dan yapmışsın free bir host bulup oraya phpbb aktarsan çok daha güzel en olur en azından herşeyiyle türkçe olur benim öyle mesela.[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ruhsuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Soylersen deneyebılırım...Zaten bson 5 gunde merak saldım nedense:)Yakında bır hosttan almak ıstıyorum sole www lı falan bı forum :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 phpbb konusunda yardım edebilirim istersen bir özel mesaj at :)[signature][hline]Image is everything, so play with it. forvet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar