Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

otobus işkenceleri...

SeNseii

Öne çıkan mesajlar

ya deli oldum yine yaa...geçmiş üç kişi..mal mal konuşmlar bide öküz gibi bağırıyolar...anlmasız anlamsız...deli oldum..en arkadalar...şöforun ordan duyuluyo....bide yogh ''waas ist das ''şu demek ..''wer bist du'' bu demek...dayanamadım..bağırıdm..arkadaşım biraz sessiz olurmusn diyee.. ne olcak dedi olmassak..biri en svrisi...bende inince aşaı kırrıca iki kolunu görürüsün dedim adabı muaşereti otobüste..hade len dedi..öle deyince bütün miillet aşka geldi..bağırışmalar falan..sonra bi tane amca şöfore evladım burda 3 tane yaramaz tilki var..bi açarmısn kapıyı dedi..anam anam herifleri attılar arka tarafatan aşağı...sinirim geçti ..rahatladım..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

war öle ayılar ya sadece otobuslerde deiller ki heryerdde yüksek sesle konusunlar ,kendi aralarında türkçe benimsedikleri kelimeleri konusanlar fln çok yani.. sen kafanı yorma..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gwindon, 07 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
ya bende koca koca ADAMLARIN arkadan gelip dokundurmasına deli oluyorum ya dünyada yoktur böle bişey

bacım, bi bayan olarak zor olabiliyo cidden otobüsler, haklısın ama o kalabalıkta yapacak bi şey yok =/[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeniceri, 07 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 07 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
geçen metroda bi taneside kalabalık değilken geldi k.çını yasladı gay midir nedir..

gay fln diil o kapkaççı

doru söluyo bi elinle yokluyo diger elinle başka işler yapabliyolar yani dikkat etmek lazım..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Yeniceri, 07 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
said:
Gwindon, 07 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki:
ya bende koca koca ADAMLARIN arkadan gelip dokundurmasına deli oluyorum ya dünyada yoktur böle bişey

bacım, bi bayan olarak zor olabiliyo cidden otobüsler, haklısın ama o kalabalıkta yapacak bi şey yok =/

ne bacısı bea!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker
Doctor of Eclipse
FRF
Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki:
beni kızdırmayın siteyi hackletirim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Horozzz, 07 Haziran 2005 23:26 tarihinde demiş ki:
said:
Yeniceri, 07 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki:
said:
fastreload, 07 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki:
geçen metroda bi taneside kalabalık değilken geldi k.çını yasladı gay midir nedir..

gay fln diil o kapkaççı

doru söluyo bi elinle yokluyo diger elinle başka işler yapabliyolar yani dikkat etmek lazım..

olablir walla şimdi kadar hiçbi yankesicilk yada gasp olayını mağruz kalmadım gaspa teşebbüs var ama 2-3 kez[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:
evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.
.

Sosyal ağlarda paylaş

ya abi tututm kendimi bostancıdan,bostancı köprüsüne kaar..ulan ssumuyolar..del oldum..bende bu arada arka kapıya kadar ilerlemişim..sıkııklıktan..orta kapının ordayım...deli oldum abi ..bide aikidodan yeni çıkmışım..yorgunm..sinirim tepemde..[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

şu istanbulda vapur ve dolmuştan başka toplu taşıma aracını sevmem...[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu

Sosyal ağlarda paylaş

2 nomeroya binen bilir.. Ne kadar asık suratlı uyuz insan varsa mutlaka o otobüstedir.. Her sabah mutlaka olay çıkar, otobüs o kadar dolarki artık kollar bacaklar kapılardan ve camlardan sarkar..

Yaşlı amcalar gençlikten şikayet eder, arkadan dallamanın teki ilerlermisiniz der halbuki otobüs ağzına kadar doludur... Karının teki lütfen biraz kayın der halbuki kendide fordlanmayacak kadar çirkin olduğunu bilmesine ve başka yer olmamasına rağmen bık bık bık bütün yolculuk konuşup yüksek sesle offf lar...

Hemen arkanıza bir bebek gelir ve kıçını yırtarcasına ağlamaya başlar... Ordan vatandaşlar tavsiye verir.. Yazın feci şekilde ayak, koltuk altı ve başka organlar kokar.. Dini bütün mümin vatandaşlarımız oruç tuttukları zaman nefesleri tezek gibi kokar ve burunlarından nefes alıp vermeyi düşünmezler bile.. Arkadan akbil yollarsınız geriye gelmez.. Biletçiyle rebellious teyzeler kapışır..

İETT'nin böyle rezil olduklarını bilmelerine rağmen her lanet sabah söylenen amcalar.. Bunalıp ayakkabılarını çıkaran insancıklar.. Sümüklerini tutma yerlerine süren duyarlı vatandaşlar.. Ter ve osuruk kokusundan bunalıp cama koştuğunuzda camın açılmadığını görüpte yaşadığınız hayal kırıklığı...

Bütün bunlar yetmezmiş gibi geç kalan söförler.. Yürümeyen trafik.. Ağzı bozuk şöförler.. ABS olmadığı halde telefonlar konuşmanıza kızan yaşlı insanlar.. Kağıt para arasına 50 tane bozuk para sıkıştırıp söylemeyen ve sanki sadece kağıt para verirmiş gibi uzatan ve bütün paraların yere saçılmasına neden olan dallamalar.. Öksürmek, hapşırmak, geyirmek gibi eylemleri gerçekleştirirken ağzını kapama gereksinimi duymayan hayvanlar...[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

slat günümü rezil ettin allah seni ne etsin. resmen kafamda canlandı bütün o curcuna. kaos gibi ya çok felaket bi olay otobüse binmek. zaten 10 sene boyunca hiç binmedim iett otobüsüne bundan sonrada binmem artık. takdir etmek gerekiyor çok güzel özetlemişsin ortamı.[signature][hline]Diez:
Kalgeldi
lvl 1x sin
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Slat, 08 Haziran 2005 04:30 tarihinde demiş ki:
2 nomeroya binen bilir.. Ne kadar asık suratlı uyuz insan varsa mutlaka o otobüstedir.. Her sabah mutlaka olay çıkar, otobüs o kadar dolarki artık kollar bacaklar kapılardan ve camlardan sarkar..

Yaşlı amcalar gençlikten şikayet eder, arkadan dallamanın teki ilerlermisiniz der halbuki otobüs ağzına kadar doludur... Karının teki lütfen biraz kayın der halbuki kendide fordlanmayacak kadar çirkin olduğunu bilmesine ve başka yer olmamasına rağmen bık bık bık bütün yolculuk konuşup yüksek sesle offf lar...

Hemen arkanıza bir bebek gelir ve kıçını yırtarcasına ağlamaya başlar... Ordan vatandaşlar tavsiye verir.. Yazın feci şekilde ayak, koltuk altı ve başka organlar kokar.. Dini bütün mümin vatandaşlarımız oruç tuttukları zaman nefesleri tezek gibi kokar ve burunlarından nefes alıp vermeyi düşünmezler bile.. Arkadan akbil yollarsınız geriye gelmez.. Biletçiyle rebellious teyzeler kapışır..

İETT'nin böyle rezil olduklarını bilmelerine rağmen her lanet sabah söylenen amcalar.. Bunalıp ayakkabılarını çıkaran insancıklar.. Sümüklerini tutma yerlerine süren duyarlı vatandaşlar.. Ter ve osuruk kokusundan bunalıp cama koştuğunuzda camın açılmadığını görüpte yaşadığınız hayal kırıklığı...

Bütün bunlar yetmezmiş gibi geç kalan söförler.. Yürümeyen trafik.. Ağzı bozuk şöförler.. ABS olmadığı halde telefonlar konuşmanıza kızan yaşlı insanlar.. Kağıt para arasına 50 tane bozuk para sıkıştırıp söylemeyen ve sanki sadece kağıt para verirmiş gibi uzatan ve bütün paraların yere saçılmasına neden olan dallamalar.. Öksürmek, hapşırmak, geyirmek gibi eylemleri gerçekleştirirken ağzını kapama gereksinimi duymayan hayvanlar...

ayenen yaşadım anı yaa...wallaha aa.bu kaar mı güzel anltlır..bu yopici sen acsaydın ya be abijim...[signature][hline]sensei.....shirio dojo....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...