SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya deli oldum yine yaa...geçmiş üç kişi..mal mal konuşmlar bide öküz gibi bağırıyolar...anlmasız anlamsız...deli oldum..en arkadalar...şöforun ordan duyuluyo....bide yogh ''waas ist das ''şu demek ..''wer bist du'' bu demek...dayanamadım..bağırıdm..arkadaşım biraz sessiz olurmusn diyee.. ne olcak dedi olmassak..biri en svrisi...bende inince aşaı kırrıca iki kolunu görürüsün dedim adabı muaşereti otobüste..hade len dedi..öle deyince bütün miillet aşka geldi..bağırışmalar falan..sonra bi tane amca şöfore evladım burda 3 tane yaramaz tilki var..bi açarmısn kapıyı dedi..anam anam herifleri attılar arka tarafatan aşağı...sinirim geçti ..rahatladım..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Çok iyi yapmışsın. Sessiz kalanlara dayanamıyorum böyle durumlarda ben.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 war öle ayılar ya sadece otobuslerde deiller ki heryerdde yüksek sesle konusunlar ,kendi aralarında türkçe benimsedikleri kelimeleri konusanlar fln çok yani.. sen kafanı yorma..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desolator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya zaten birisi önden bi gaz vermesi gerekiyor.. biri başlayınca peşi geliyo zaten.. tabi tam tersi de olabiliyo.. bazen de sap sap kalıyosun.. çok iğrenç bi durum.. iyi yapmışsın[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya bende koca koca ADAMLARIN arkadan gelip dokundurmasına deli oluyorum ya dünyada yoktur böle bişey[signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Gwindon, 07 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: ya bende koca koca ADAMLARIN arkadan gelip dokundurmasına deli oluyorum ya dünyada yoktur böle bişey bacım, bi bayan olarak zor olabiliyo cidden otobüsler, haklısın ama o kalabalıkta yapacak bi şey yok =/[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 geçen metroda bi taneside kalabalık değilken geldi k.çını yasladı gay midir nedir..[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: fastreload, 07 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: geçen metroda bi taneside kalabalık değilken geldi k.çını yasladı gay midir nedir.. gay fln diil o kapkaççı[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Yeniceri, 07 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 07 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: geçen metroda bi taneside kalabalık değilken geldi k.çını yasladı gay midir nedir.. gay fln diil o kapkaççı doru söluyo bi elinle yokluyo diger elinle başka işler yapabliyolar yani dikkat etmek lazım..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Yeniceri, 07 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: said: Gwindon, 07 Haziran 2005 23:19 tarihinde demiş ki: ya bende koca koca ADAMLARIN arkadan gelip dokundurmasına deli oluyorum ya dünyada yoktur böle bişey bacım, bi bayan olarak zor olabiliyo cidden otobüsler, haklısın ama o kalabalıkta yapacak bi şey yok =/ ne bacısı bea!!!![signature][hline]Shewky Goldbreaker Doctor of Eclipse FRF Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ahah hoş bi yanlış anlaşılma oldu :D[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeniceri Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 pardon ben adamlar dokunduruo fln diyince yanlış anlamışım[signature][hline]***Bugarea*** - **Anti-Pati** - *Disspanzer* - *Dr. Fuchs* - *Mehteran* - *SonEfsane* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 said: Horozzz, 07 Haziran 2005 23:26 tarihinde demiş ki: said: Yeniceri, 07 Haziran 2005 23:25 tarihinde demiş ki: said: fastreload, 07 Haziran 2005 23:24 tarihinde demiş ki: geçen metroda bi taneside kalabalık değilken geldi k.çını yasladı gay midir nedir.. gay fln diil o kapkaççı doru söluyo bi elinle yokluyo diger elinle başka işler yapabliyolar yani dikkat etmek lazım.. olablir walla şimdi kadar hiçbi yankesicilk yada gasp olayını mağruz kalmadım gaspa teşebbüs var ama 2-3 kez[signature][hline]karakedi 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki: evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 iyi yapmışın bende nefret ederim bağıra bağıra konuşan tipleri ingilizler çok yapıyorlar geçen barda oldu aynı olay içmişler bide öküz gibi böğürüyolardı.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 otobüsten sie edilmeli ii olmuş,[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Abi Antalyaya gelin paso bebek ağlaması nası fıttırıom yaw :D geçen dolmuşa bindim 2 tane tiki biri öne oturdu biri taaa en arkaya Salaklar konuşuolar sesimi cıkarmadım bende allahtan inceğim yere yakındı :)[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ya abi tututm kendimi bostancıdan,bostancı köprüsüne kaar..ulan ssumuyolar..del oldum..bende bu arada arka kapıya kadar ilerlemişim..sıkııklıktan..orta kapının ordayım...deli oldum abi ..bide aikidodan yeni çıkmışım..yorgunm..sinirim tepemde..[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Her gün beytepe ye gitmek için Ikarus denen Macarların Türklere attığı en büyük kazığa binmek[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 şu istanbulda vapur ve dolmuştan başka toplu taşıma aracını sevmem...[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 ZAAZAHUAHUAZHUHUAZA ZHUb bu nası konu lan koptum gece 02:35 millet gelecek kapıya SAHDSAHUDAHU[signature][hline]Beni öldürmeyen şey güçlü kılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 2 nomeroya binen bilir.. Ne kadar asık suratlı uyuz insan varsa mutlaka o otobüstedir.. Her sabah mutlaka olay çıkar, otobüs o kadar dolarki artık kollar bacaklar kapılardan ve camlardan sarkar.. Yaşlı amcalar gençlikten şikayet eder, arkadan dallamanın teki ilerlermisiniz der halbuki otobüs ağzına kadar doludur... Karının teki lütfen biraz kayın der halbuki kendide fordlanmayacak kadar çirkin olduğunu bilmesine ve başka yer olmamasına rağmen bık bık bık bütün yolculuk konuşup yüksek sesle offf lar... Hemen arkanıza bir bebek gelir ve kıçını yırtarcasına ağlamaya başlar... Ordan vatandaşlar tavsiye verir.. Yazın feci şekilde ayak, koltuk altı ve başka organlar kokar.. Dini bütün mümin vatandaşlarımız oruç tuttukları zaman nefesleri tezek gibi kokar ve burunlarından nefes alıp vermeyi düşünmezler bile.. Arkadan akbil yollarsınız geriye gelmez.. Biletçiyle rebellious teyzeler kapışır.. İETT'nin böyle rezil olduklarını bilmelerine rağmen her lanet sabah söylenen amcalar.. Bunalıp ayakkabılarını çıkaran insancıklar.. Sümüklerini tutma yerlerine süren duyarlı vatandaşlar.. Ter ve osuruk kokusundan bunalıp cama koştuğunuzda camın açılmadığını görüpte yaşadığınız hayal kırıklığı... Bütün bunlar yetmezmiş gibi geç kalan söförler.. Yürümeyen trafik.. Ağzı bozuk şöförler.. ABS olmadığı halde telefonlar konuşmanıza kızan yaşlı insanlar.. Kağıt para arasına 50 tane bozuk para sıkıştırıp söylemeyen ve sanki sadece kağıt para verirmiş gibi uzatan ve bütün paraların yere saçılmasına neden olan dallamalar.. Öksürmek, hapşırmak, geyirmek gibi eylemleri gerçekleştirirken ağzını kapama gereksinimi duymayan hayvanlar...[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 slat günümü rezil ettin allah seni ne etsin. resmen kafamda canlandı bütün o curcuna. kaos gibi ya çok felaket bi olay otobüse binmek. zaten 10 sene boyunca hiç binmedim iett otobüsüne bundan sonrada binmem artık. takdir etmek gerekiyor çok güzel özetlemişsin ortamı.[signature][hline]Diez: Kalgeldi lvl 1x sin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Slat, 08 Haziran 2005 04:30 tarihinde demiş ki: 2 nomeroya binen bilir.. Ne kadar asık suratlı uyuz insan varsa mutlaka o otobüstedir.. Her sabah mutlaka olay çıkar, otobüs o kadar dolarki artık kollar bacaklar kapılardan ve camlardan sarkar.. Yaşlı amcalar gençlikten şikayet eder, arkadan dallamanın teki ilerlermisiniz der halbuki otobüs ağzına kadar doludur... Karının teki lütfen biraz kayın der halbuki kendide fordlanmayacak kadar çirkin olduğunu bilmesine ve başka yer olmamasına rağmen bık bık bık bütün yolculuk konuşup yüksek sesle offf lar... Hemen arkanıza bir bebek gelir ve kıçını yırtarcasına ağlamaya başlar... Ordan vatandaşlar tavsiye verir.. Yazın feci şekilde ayak, koltuk altı ve başka organlar kokar.. Dini bütün mümin vatandaşlarımız oruç tuttukları zaman nefesleri tezek gibi kokar ve burunlarından nefes alıp vermeyi düşünmezler bile.. Arkadan akbil yollarsınız geriye gelmez.. Biletçiyle rebellious teyzeler kapışır.. İETT'nin böyle rezil olduklarını bilmelerine rağmen her lanet sabah söylenen amcalar.. Bunalıp ayakkabılarını çıkaran insancıklar.. Sümüklerini tutma yerlerine süren duyarlı vatandaşlar.. Ter ve osuruk kokusundan bunalıp cama koştuğunuzda camın açılmadığını görüpte yaşadığınız hayal kırıklığı... Bütün bunlar yetmezmiş gibi geç kalan söförler.. Yürümeyen trafik.. Ağzı bozuk şöförler.. ABS olmadığı halde telefonlar konuşmanıza kızan yaşlı insanlar.. Kağıt para arasına 50 tane bozuk para sıkıştırıp söylemeyen ve sanki sadece kağıt para verirmiş gibi uzatan ve bütün paraların yere saçılmasına neden olan dallamalar.. Öksürmek, hapşırmak, geyirmek gibi eylemleri gerçekleştirirken ağzını kapama gereksinimi duymayan hayvanlar... ayenen yaşadım anı yaa...wallaha aa.bu kaar mı güzel anltlır..bu yopici sen acsaydın ya be abijim...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 her otobüse binişimde midem bulanıyo , tam işkence... ayrıca yan koltuktaki adamın gazetesinin gözünüze girmesi de öyle...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya manisada falan ayakta yolcu almak yasak..böle bişiey neden istt gelmiyoo...[signature][hline]sensei.....shirio dojo.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar