Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar ben mage yim (gnome) nasıl ok atabilirim öğrenilecek bir yeri mi var sadece asa ile sıkabiliyorum ama asa bulamıyorum
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ok kullanmayi ögrenemiyorsun ne yazikki.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu sadece gnome ların mı özelliği yoksa tüm mage lerin mi eger tüm mage lerin se bana hem ok kullanabilen ve güzel büyü yapabilen bir sınıf söyleyebilirmisiniz??[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mage sinifi ok kullanamaz. sadece hunter, warrior ve rogue ok kullanabiliyor. Ve bunlarin arasinda sadece hunterin manasi var, o da büyüden cok büyülü oklar gönderiyor ve tuzaklar kuruyor. ok kullanan büyücü sinif yok yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sağol[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally.
Öne çıkan mesajlar