Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Arkadaşlar ben mage yim (gnome) nasıl ok atabilirim öğrenilecek bir yeri mi var sadece asa ile sıkabiliyorum ama asa bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ok kullanmayi ögrenemiyorsun ne yazikki.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bu sadece gnome ların mı özelliği yoksa tüm mage lerin mi eger tüm mage lerin se bana hem ok kullanabilen ve güzel büyü yapabilen bir sınıf söyleyebilirmisiniz??[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandra Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mage sinifi ok kullanamaz. sadece hunter, warrior ve rogue ok kullanabiliyor. Ve bunlarin arasinda sadece hunterin manasi var, o da büyüden cok büyülü oklar gönderiyor ve tuzaklar kuruyor. ok kullanan büyücü sinif yok yani.[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe Penthesilea, Night Elf Avci - emekli Ealos Tsaark, Zabrak Bounty Hunter - ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sağol[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar