bezginank Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 ankaralı olanlar bilir genede söyliyeyim kazım karabekir caddesinden giderken köprüye gelmeden sağ tarafta köfteci adı altında bulunan mekanda karışık köfte yemenizi tavsiye ederim siparişleriniz gelmeden önce masaya bir yeşillik geliyor arkadaşlar aklınız durur..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2005 Sağ ol tavsiyen için para olsun bakarız bir ara... (: Bende size Elvankent'de ki bakkaldan 1lt lik Sprite'ı 1.1 ytl alabileceğinizi söyliyeyim... (: Birde onun yanında kinde 500ml lik Sıprayt (Aynen böyle yazıyor) 1ytl.... Arada ki kazığı söz düşünün... d:[signature][hline]Rehberimiz Atatürk yardımı ile yürüyorduk bu karanlık ormanda... Hilal ile yıldızı sarınmıştık sırtımıza... Rüzgar ve düşmanlara geçit vermemek için... Kararlı idi rehberimiz çıkartacaktı bizi bu karanlık ormandan... İnancımızı elimize aldık... Düşmana doğru savurduk... İnanç ile çeliğin çarpışması... Rehberimiz çıkan kıvılcımları topladı... Büyük bir alev toplu oluşturdu... Hazır olduğu zaman tüm gücü ile fılattı, özgürlüğün alevini... Çelik eridi yok oldu... Geriye aydınlık bir gelecek ve bizler kaldık... Türkler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ömürlü diyorum.[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2005 Ömürlü bana göre fazlasıyla "overrated" :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2005 öryargılı olmayalım,gidelim köftemizi yiyelim :)[signature][hline]k i n g p i n as known as BIZDIK GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2005 ankaragüçlü ferit diye bi köfteci vardı stadın oralarda tam hatırlayamıyorum tam yerini seneler önce yemiştim hala tadı damağımda[signature][hline]nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2005 Ben de sakaryada dr. kofte diyorum, eheh bu kadar guzel kofte mi yapılır =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Eskinin Saendulu oldu patinin Venatoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 oo dr. köfte'ye gece giderim ben o da sağlamdır cidden geceleri arkayada koyarlar türk sanat müziği gel keyfim gel..:)[signature][hline]silence.. [Bu mesaj uncla tarafından 09 Haziran 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zatoichi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 he walla doktor köfteci var bide, en güzeli bilkent doğu kampüsündeki eleman yapıyo adını unuttum esat mıydı neydi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 stadyumun ordaki köfteci süper yapıyo.en son gençler-bjk maçında yemiştim sanırım geçen yıl.hey gidi be ankarayı özledim.10 gün kaldı en fazla geliyorum :P doktor köfteyi bi tarif etsenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Ankara'da Balgat 100. Yıl'da ki Canerler'in orda bir köfteci abim vardır. Köfte, kokoreç ve tavuk yapar ki her birini muhakkak yiyiniz. Enfestir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Birde kuğuluya yakın şili meydanında yine bir gece köftecisi abim var ki onun köfteleri de pek güzel oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar