Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Arkadaşlar rp serverlarında oynayanlar isimlerini yazabilir mi bi de hangisinde olduklarını? Ana karakteri olarak bu serverlarda oynayan var mı?[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 2 kere denedim ama önce lvl atlama hırsımın bitmesi lazım. Bunun içinde bütün class'larda bir lvl 60 yapmam lazım galiba :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Earthen Ring , Ayestefaniss level 19 ud rogue. pazar günleri ayinlere katılıyorum sadece. keza , bugün kaçırdım.[signature][hline]valandil ownz j0o! don't rely on us to get you high. WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 2-3 hafta sonra arkadaşlarla RP servera geçmeyi planlıyoruz.[signature][hline]Ignorance is the man's worst handicap, get rid of it before it comsumes you. Don't tell me "Ignorance is bliss" that's what they want you to think All hail the lord and master Foamy the Squirrel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Argent dawn başlayim dedım yok bana göre değil konuşmalar geyik onu bıraktım herkes yürüyor koşma yok yuh bu kadarda rol yapılmaz[signature][hline]WTB Healer -,- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Sİlvermoon da allince iseniz güzel ben begendim.Allince cok kalabalık ilerde tekrar paladinime döneceğim level 28 de bırakdım.Şimdi PvP horde zamanı.Şu ispanyollarda olmasa serverda baya iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 leveldaki yazıyı gördüm çok etkilendim ben de[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar