Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım lütfen

barantunc

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar bilgisayarım durup dururken bi kaç kere yeniden başlıodu hadi çok yükledik :P fln dedim önemsememişti. Ama bu gün yeniden başlattı yine durup dururken sonra açılışta f8 e basınca çıkan menü gelio. Ordan neyi seçersem seçiim güvenli mod normal başlat fln windows xp nin yükleme ekranı çıkıo 2 sn liğine sonra mavi bişey çıkıo ama çok çabuk geçio kenndliğinden sonra yenide restart .

1. Bilen varmı nasıl düzeltileceğini?
2. Eğer çözülmicekse format atmadan önce içindeki dosyaları yan bilgisayara nasıl geçirebilirim ? ( ethernet ile bağlılar)[signature][hline]template.diyari.com bedava templatelerle yakında birlikteyiz
Sosyal ağlarda paylaş

hm resetlenme olayı garip geldi bana da ama xp yapıyor onu arada dosyaları bozulunca falan ... kısacası -geçen açtığım ve kimsenin sallamadığı topic-teki gibi core dump oluyor. formatla düzelir muhtemelen şekilde benim görüşürüm ...

hdd yi diğer makinene slave olarak bağlayabilirsin ama dosya sistemlerine dikkat et. diğer makine 98 flnsa ve senin dosya sisteminde ntfs ise görmez 98 o hdd yi ...
Sosyal ağlarda paylaş

En temizi önce bir formatla, baktın düzelmiyo -ki bad sector varsa muhtemelen xp'yi bile tekrar yükleyemessin- harddiski aldığın yere götür, değiştirirler.. Ha götürmicem diyosan ya da kullanıcı hatası, voltaj sorunundan kaynaklanan bir arızaysa büyük ihtimalle değiştirmeyeceklerdir.,O zaman harddiskinin markasına göre (maxtor, ibm vb..) sitesine girip HD tamir eden, bootable disketlik programları oluyor üreticilerin yüzde 90 ının. Onu çekip disketle boot edip tamir ediyosun. Yaklaşık bi kaç saat sürer bu sırada tabii işi şansa bırakmıyoruz, iki avucunu yüzüne bakacak şekilde gökyüzüne doğru açıp üç kulhuvallah bir elham okuyorsun.. Kesin çözüm..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Snow - Informer | arşiv*****
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...