Rea Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 arkadaşlar ben adana da oturuyorum bana wow alabileceğim bir yer veya bir türk sitesi söyleyebilirmisiniz ayrıca oyunu önce bir görmek için kopyasını aldım arkadaşlarım control panel diye birşey indirip public serverlardan oynayabilecegimi söyledi bu control panel i indirebileceğim bir site biliyormusunuz veya sizde varsa siz gönderebilirmisiniz messenger im de var[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 http://www.sendit.com Birçok kişi buradan sipariş etti, güvenli olsa gerek. Control Panel'i de indirip freeserverlarda oynayabilirsin. Tasvip etmiyoruz.. [Bu mesaj Lyrent tarafından 13 Haziran 2005 02:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sendit.com a gittim mesaj attılar banka kredi kartımı kabul etmemiş ve de control panel i nereden indirebilirim ?? sadece oyunu alana kadar sıkılmayim diye yoksa freeserverlar çok dandik biliyorum ama olsun nereden??[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 türk sitesi olsa daha iyi çünkü karımız "ideal kart"[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 türk sitelerinde ayın 10 unda çıktığı gibi tukendi.adanadaki d&r lara git belki orda bulursun.tabi çok fazla adanalı oyunu oynamıyosa.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar