Silverpain Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2005 Artık oyun u açıp oynamak istiyorum.Amma çok hata werdi ya sıkıldım walla birincisi wow downloader yüklerken bağlantı kopuo sitelerden aradım buldum onlarda yüklerken pc kitlenio net cafeden cd yaptırdım onada adam 1.5 atmamıs tüm exe leri kopyalayıp wow dizinine attım simdi 1.4.2.4375 den 1.5 e gecisi indiriorum bu işe yarar mı yada oyunu silip tek tek update lerimi bulıyım bi yardım edin msn [email protected] burdan da direk yardımcı olabilirsiniz... yeterki oynıyım artık[signature][hline]Nick:Silverpain Server:Ares Clan:The_Others² Class:Warrior Race:El Morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 hahaha benim durumum daha acıklı ben tüm hepsini o kadar uğraşıp indirdim ama ben de oyunun orjinalini bulamıyorum sen de bana yardım et sendit deme çünkü denedim olmadı mesaj çektiler kredi kartımı banka kabul etmemiş[signature][hline]And may the force serve you well. She will, because the force is my ally. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 ayno sorun bende de var orji cd bulamıyorum berbat bi durum yav.izmirde bi dene bile yok[signature][hline]misanthropehus The_Others Clan Archer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 cd bulamayan arkadaslar illa 0 cd alcağınız die bi sart yok arada bi gittigidiyor gibi açık arttırma sitelerine bakın.ben bi hafta önce ordan aldım 100 m a 0 ı ne kadar bilmiorum ama maksimum 20 m fazla vermişimdir heralde.[signature][hline]Our time has come... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar