Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizban (User fizban deil benim kedim olan) homosexuel Napcam?


Einherjer

Öne çıkan mesajlar

Şimdi arkadaşlar derdim büyük.
Başta söliim Erkek kediler önce erkeklerle çiftleşirler örenmek için bunu biliyorum Bunu bilerek yazıyorum KEDİ DURMUYO PASO ERKEK KOVALIYO.

Arkadaşın evine götürdüm onda bi erkek bi dişi var. Hatta sırf dişiyi benimkiyle çiftleşsin die ankara aldı.

Olay şudur ki:
BAGURURUUUUU BAGURURUU die baarmaya başlayınca vaktin geldiğini anladım ve çiftleşmeyi öğrensin die arkadaşa götürdüm eve sokaktan bir dişi kedi aldık arkadaşta. Evin kedisi sarsıkta takılmaktaydı o sıra evde. Dişi kediden önce Sarsıkla bi ilişkiye girdiler. Sonra Sarsığı sokağa saldık takılıyo geri dönüyo falan yarı sokak kedisi zaten. Dişiyle baş başa kaldılar bu dişiden dayak yio kaçıyo.
Dişinin elini ayaanı tutup koklasın die yanaştırıorum kokluyo sonra kıh lamaya başlıyo kukusuna. Sonra ağzı açık sağa sola bakıyo. Tekrar Kıhh lıyo.

Sarsık eve gelince bunun peşine takılıyo paso bunun arkasında günde 10 saat dönüyo durmuyolar tren gibi.
Arada sarsık sıkılıp bi şeettiriyo bunu. Benimkide salak Sarsık anca yemek yerken yada su içerken ensesine bi atlıyo sarsık çakıyo kafasına oturuyo.

Şimdi bu olaylar dahilinde Kedimi tekrar heterosexuel nası yaparım. Homosexuellerden haz etmeyen bir insan olarak kedimin homosexuel olmasını istemiyorum. Allah askina yardim edin bi taktik verin bu disilere kihlamasin.
1 Gün dişiyle aynı odaya kapattık 1 gün boyunca dolabın tepesinde bekledi kedi.. Kapıyı açtığım anda Sarsığın kıçına yapıştı. Hayır sırf sarsık diil Pencereye gelen dişi kedilerede kıhh lıyo erkeklere BAGURURURURR yapıyo
imdat![signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır bundan önce 20 ye yakın kedi besledim hem evde hem bahçede. Çoğu direk hatunla olaya girdi. Bazılarıda erkekte örendi sonra olaya girdi. Bu acaip böle ben napcam ya daha önceden ibne kedisi olan varsa yardım etsin.[signature][hline]Offering the tokens, the reliced idols to the heirs of the newly raped ground inferior even to the transparent winds lesser in motion and sound.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici
erkek kedilerden uzak tutup, sürekli olarak dişiler ile bir arada bulundurursan zamanla düzelebilir. eğer düzelmiyorsa veterinere danışabilirsiniz.[signature][hline]===> orc_lord <===
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet||KTB için..|
orc_lord/phoenix (day:266/melancholy/depression)|
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...